Νέα θύελλα των ρωσικών Sukhoi σάρωσε τους ισλαμιστές στο Χαλέπι

Στρατής Μαζίδης

Ιδιαίτερα δραστήρια ήταν χθες η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία η οποία σφυροκόπησε τους τζιχαντιστές της Jaysh A;-Fateh's (Army of Conquest) στα νότια περίχωρα του Χαλεπίου στις περιοχές του Sheikh Sa'eedκαι του τετραγώνου 1070 Al-Hamdaniyah Housing Project.

Όπως αναφέρουν στρατιωτικές πηγές της αεροπορικής βάσης της Χάμα, τα ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν παραπάνω από 25 εξόδους βομβαρδίζοντας στόχους ισλαμιστών ανάμεσα στους οποίους και μια αποθήκη πυρομαχικών στο Sheikh Sa'eed.

Ο βασικός στόχος των επιθέσεων είναι η αποδυνάμωση των γραμμών άμυνας των ισλαμιστών καθώς επίκειται νέα επίθεση του Συριακού Στρατού και των συμμαχικών του δυνάμεων στο Sheikh Sa'eed District.

Την Πέμπτη ο στρατός πέτυχε την κατάληψη του στρατηγικής σημασίας λόφου της περιοχής, ωστόσο η ισχυρή αμυντική γραμμή των τρομοκρατών ώθησε στην αποχώρηση από το σημείο.

Η κατάληψη της περιοχής του Sheikh Sa'eed θεωρείται αρκετά σημαντική για τη μάχη της ολοκληρωτικής απελευθέρωσης του Χαλεπίου.

Su-34 κατά τη διάρκεια επιχείρησης χθες στο Χαλέπι.

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 1:39 μ.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.