Αυτός ο χαβαλές με τη σημαία σε άσχετα χέρια θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει και να αρχίσουμε να σεβόμαστε

Eλένη Παπαδοπούλου

Αυτός ο χαβαλές με τη σημαία σε άσχετα χέρια θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει και να αρχίσουμε να σεβόμαστε.

Πρώτον σε οποιοδήποτε σχολείο, αν είχε εμφανιστεί άλλη σημαιοφόρος με παντελόνι αντί με φούστα και με μαντίλια στο κεφάλι, θα είχε πάει σπίτι της να αλλάξει. Αν δεν είχε οικονομήσει και καμία αποβολή για το ρεζιλίκι που έκανε στο σχολείο. Εδώ έχουμε μία καθαρά ρατσιστική αντιμετώπιση από τους βλ*κοκαθηγητές και το βλ*κοσχολείο που αποδέχτηκε την παραβίαση του ενδυματολογικού πρωτοκόλλου, μόνο και μόνο επειδή η σημαιοφόρος ήταν μουσουλμάνα. Για να ξέρουμε τελικά ποιοι είναι οι ρατσιστές και κατά ποιανών.

Επίσης είναι τουλάχιστον γελοίο και ακόμη περισσότερο προσβολή συμβόλου το να φέρει την σημαία με τον σταυρό μουσουλμάνος. Την σημαία που φέρουμε την πιστεύουμε. Γι' αυτό την φέρουμε. Αλλιώς απλά την περιφέρουμε.

Αν είχαμε άλλη κυβέρνηση, οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί και ο διευθυντής του σχολείου θα έπρεπε να έχουν μία επίπληξη και ο "προοδευτικούλιης" διευθυντούλης στις επόμενες κρίσεις να ξηλωνόταν κανονικά. Για να μάθει να σέβεται την χώρα του.

Το μόνο που κατάφεραν να διδάξουν σε αυτό το παιδί είναι η ασυδοσία και η ασέβεια.

Και πριν μιλήσουν οι γνωστοί εξυπνάκηδες να μου πουν πώς θα τους φαινόταν αν ένα ορθόδοξο ελληνόπουλο παρήλαυνε με την σημαία με την ημισέληνο. Και μάλιστα με ενδυμασία διαφορετική από των υπολοίπων, γιατί έτσι επιβάλλει η θρησκεία του.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail