Ηρωίδα γυναίκα! Προτίμησε το θάνατο από το να γίνει νύφη ισλαμοφασίστα

Freepen.gr - Οι εξτρεμιστές του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) εκτέλεσαν μια ιρακινή γυναίκα στη Μοσούλη μετά από κατηγορίες για «μοιχεία» την Παρασκευή.

Η 32χρονη γυναίκα λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου από τους τζιχαντιστές στη γειτονιά Darkazliya στην ανατολική Μοσούλη σύμφωνα με το ARA.

Ο τοπικός ακτιβιστής Abdullah al-Μalla δηλώνει πως το Δικαστήριο της Σαρία ανακοίνωσε το κατηγορητήριο της γυναίκας δίχως να παρέξει περαιτέρω πληροφορίες.

Η οργάνωση απαίτησε από τους κατοίκους της Μοσούλης να παρακολουθήσουν την εκτέλεση ενώ εξανάγκασε δεκάδες να μετάσχουν σε αυτή!

Ωστόσο καλά πληροφορημένες πηγές στη Μοσούλη αποκαλύπτουν πως η κατηγορία της μοιχείας ήταν εντελώς αβάσιμη και ότι η γυναίκα θανατώθηκε επειδή αρνήθηκε να παντρευτεί να παντρευτεί έναν τζιχαντιστή. «Η γυναίκα εκτέλεστηκε διότι εγκατέλειψε το σπίτι της όταν ένας τζιχαντιστής τη ζήτησε σε γάμο και ο πατέρας της συμφώνησε» δηλώνει ο Raafat al-Zarari επικεφαλής του κέντρου ΜΜΕ της Νινευή:

"Εκείνη προτίμησε το θάνατο αντί να παντρευτεί έναν από τζιχαντιστές της ISIS, που είναι γνωστοί για την κτηνωδία τους απέναντι στις γυναίκες".

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 1:51 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.