Ξεκίνησε για Συρία ο "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ" - Το νέο μεγάλο στοίχημα του Πούτιν - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στρατής Μαζίδης

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι πρώτες φωτογραφίες του μοναδικού ρωσικού αεροπλανοφόρου "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ" το οποίο σάλπαρε χθες για τα ανοικτά των συριακών ακτών έξω από την Ταρσό.

Ο "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ" μεταφέρει περίπου 15 πολεμικά αεροσκάφη Su-33 και MiG-29K/KUB και περισσότερα από 10 ελικόπτερα Ka-52K, Ka-27 και Ka-31’ τα οποία θα αναλάβουν επιχειρήσεις εναντίον των ισλαμιστικών ομάδων που δραστηριοποιούνται στη Συρία.

Ωστόσο το Foreign Policy σε ένα καυστικό άρθρο κάνει λόγο για τα σημαντικά προβλήματα που έχει παρουσιάσει το αεροπλανοφόρο κατά την τελευταία φορά που βρέθηκε στη Μεσόγειο πριν λίγα χρόνια, θέτοντας το ερώτημα να η πολύμηνη αποστολή του θα εκπληρωθεί δίχως αστοχίες.

Είναι προφανές πως ο Πούτιν όπως δοκίμασε με επιτυχία μια σειρά όπλων σε συνθήκες πολέμου, επιθυμεί τώρα να τεστάρει και το "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ".

Σύντομα θα λυθούν οι απορίες όλων προς τούτο.

Ακολουθούν φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο twitter από Ρώσο μέλος του πληρώματος.





Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail