Γ. Καπόπουλος: Γερμανικές Μπλόφες και Γεωπολιτικά Κουβάρια

Η απειλή για grexit από την πλευρά Σόιμπλε, είναι η μόνη εύκολη επιλογή φραστικά αυτή την ώρα έναντι της Ελλάδας, αφού μέχρι της γερμανικές εκλογές με την κατάσταση που έχει δημιουργήσει σε όλη την ευρωζώνη η Γερμανική εμμονή, πολυτέλεια για εφαρμογή των απειλών όχι μόνο δεν υπάρχει αλλά η Γερμανία πλέον καθημερινά απομονώνεται, είπε στον 9.84 ο αρθρογράφος στο «Έθνος» και αναλυτής διεθνών γεγονότων Γιώργος Καπόπουλος.

Ο ίδιος συνέδεσε την κατάσταση στη παγκόσμια οικονομία, τις γεωπολιτικές εξελίξεις, τον ανταγωνισμό ΗΠΑ-Ρωσίας, το ρόλο της Συρίας και τις βλέψεις της Τουρκίας, με την πίεση για λύση στο Κυπριακό, σημειώνοντας ότι η περίοδος αυτή στο πλανήτη, θυμίζει μεσοπόλεμο του 30 σε μείγμα με τις πιο εκρηκτικές στιγμές του λεγόμενου «ψυχρού πολέμου» μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail