Όταν φωνάζεις στο Μαξίμου τους βουλευτές για κομματικά θέματα, δεν είσαι πρωθυπουργός αλλά πολιτικά λιγούρης

Του Στρατή Μαζίδη

Χθες το πρωί άκουσα στο ραδιόφωνο μια συνέντευξης ενός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου δε συγκράτησα το όνομα, αλλά στάθηκα στα όσα είπε για τη βραδινή έξοδο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο βουλευτής περιέγραψε επί της ουσίας μια κομματική σύναξη αφού συζητήθηκαν θέματα των εθνοπατέρων στις περιφέρειές τους κτλ.

Ο κ. Τσίπρας ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει κάθε δικαίωμα να φωνάζει τους βουλευτές του και αυτοί με βλαχομπαρόκ εμφανίσεις και πεσκέσια να δίνουν το "παρών" σε όμορφες βραδιές με ζωντανή μουσική, ποτό και ξηρά τροφή.

Αυτό όμως δεν μπορεί να το κάνει στο Μέγαρο Μαξίμου. Εκεί είναι το γραφείο του πρωθυπουργού όπου υποτίθεται πως εργάζεται για τα θέματα της χώρας.

Μπορεί να το κάνει στην Κουμουνδούρου. Αλλά και αν θέλει μεγαλεία με κήπους, τότε δόξα τω Θεώ υπάρχουν ένα σωρό χώροι, αίθουσες εκδηλώσεων με κήπους για να τα μισθώσει κανείς και να διοργανώσει ό,τι επιθυμεί βάζοντας παράλληλα το χέρι στην τσέπη. Τη δική του, όχι τη δική μας όπως θα συμβεί με τα όποια έξοδα που τυχόν στοίχισε το πάρτι στο Μαξίμου.

Τέτοια πολιτική λιγουριά δεν πρέπει να έχουμε ξαναδεί.

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 12:45 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.