Ήταν "μεγαλόψυχοι" και για αυτό τους έκοψαν "μόνο" τα αυτιά

Freepen.gr - Οι παλιές "καλές" μέρες  έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί για το Ισλαμικό Κράτος ενώ πλέον βρίσκεται σε φάση διαρκούς περιορισμού.

Ως εκ τούτου αρκετοί τζιχαντιστές προσπαθούν να απεμπλακούν από την περιπέτεια της ISIS και να διαφύγουν, ιδιαίτερα στη Μοσούλη όπου αναμένεται η μεγάλη επιχείρηση των ιρακινών δυνάμεων για την απελευθέρωση της πόλης.

Μόλις πριν λίγες ημέρες αρκετοί μαχητές εκτελέστηκαν δημόσια στην πόλη πολτοποιούμενοι από μπουλντόζες.

Ωστόσο τώρα σύμφωνα με τη Sumarianews η οργάνωσε ακρωτηρίασε τα αυτιά 25 τζιχαντιστών γιατί διέφυγαν από το μετώπο κατά τη διάρκεια μάχης με τον στρατό.

Μετά από απόφαση του Δικαστηρίου της Σαρίας οι 25 οδηγήθηκαν σε νοσοκομείο της Μοσούλης όπου ακρωτηριάστηκε το πάνω μέρος του ενός αυτιού τους ενώ η οργάνωση τους ενημέρωσε ότι αυτή τη φορά υπήρξε μεγαλόψυχη απειλώντας τους όμως πως την επόμενη φορά θα τους κόψουν εντελώς και τα δύο αυτιά.

Προφανώς η οργάνωση έχει πλέον έλλειψη σε αναλώσιμους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail