Ο λαός του Χαλεπίου υψώνει σημαίες κι αντιστέκεται στους ισλαμοφασίστες

Στρατής Μαζίδης

Οι Σύριοι δίνουν τη δική τους απάντηση απέναντι στη Δύση. Οι κάτοικοι σε δύο κατεχόμενες περιοχές της Qazi Asqar και al-Salehin στο Χαλέπι ύψωσαν τη συριακή σημαία σε ψηλά κτίρια για να δείξουν τη σύμπλευσή τους με το συριακό στρατό κάτι που εξόργισε τους τρομοκράτες οι οποίοι συνέλαβαν τουλάχιστον 10 άμαχους.

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι μόλις προ ολίγων ημέρων πάλι κάτοικοι στο κατεχόμενο τμήμα του Χαλεπίου είχαν υψώσει τη σημαία της πατρίδας τους.

Πηγές του ιρανικού fna κάνουν λόγο για ψυχολογική εκστρατεία κατά των τρομοκρατικών ομάδων από τους κατοίκους σε αυτή την κρίσιμη καμπή της μάχης του Χαλεπίου.

Η Συριακή και η Ρωσική Αεροπορία εξαπέλυσαν για μια ακόμη ημέρα σειρά επιθέσεων πάνω από το πάλαι ποτέ οικονομικό κέντρο της χώρας βοηθώντας το συριακό στρατό και την παραστρατιωτική ομάδα al-Quds να επιχειρήσουν με το πυροβολικό να εξασθενήσουν τις άμυνες των τρομοκρατών της Jeish al-Fatah στο βόρειο τμήμα του κατεχόμενου μέρους του Χαλεπίου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail