Αεροσκάφη των ΗΠΑ με ρώσικο καμουφλάζ

Freepen.gr - Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που απεικονίζουν μαχητικά αεροσκάφη των ΗΠΑ βαμμένα στα ρωσικά χρώματα έδωσαν αφορμή για ερωτήσεις και υποψίες.

Αναλυτές εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για false flag χτυπήματα στη Συρία τα οποία θα μπορούσαν να διεξαχθούν από την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ σε συριακούς στόχους ή σε ένα πχ ανθρωπιστικό κονβόι με σκοπό να κατηγορηθεί η Μόσχα.

Πρώτος δημοσίευσε τις επίμαχες φωτογραφίες ο Καναδός δημοσιογράφος Christian Borys σημειώνοντας ότι αυτό αποτελεί κοινή πρακτική ενός προτύπου εκπαίδευσης.

Άραγε οι Αμερικάνοι πιλότοι εξασκούνται σε πιθανές αερομαχίες ενάντια στους Ρώσους;

Ωστόσο, ακτιβιστές των κοινωνικών μέσων κατηγορούν τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι σχεδιάζουν προβοκατόρικο χτύπημα στη Συρία για να κατηγορηθεί η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία.



https://pbs.twimg.com/media/CuMY2bKWgAEQzoI.jpg
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail