Θα χρειαστούν μεγαλύτερο προφυλακτήρα...

O ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ
Του Son Ofeon

Δείτε μερικά πράγματα, που μπορείτε να εμπιστευτείτε περισσότερο από την Χίλαρυ Κλίντον, γραμμένα στον προφυλακτήρα ενός αγροτικού αυτοκινήτου:

Απολαύσετε την μετάφραση:

Tα πράγματα , που εμπιστεύομαι περισσότερο από την Χίλαρυ:
‘Ενα κροταλία με μία πινακίδα, που γράφει “Xαίδεψε με”.
Τη συλλογή μαχαιριών του O.J. Simpson (Σκότωσε τη γυναίκα του με μαχαίρι και αθωώθηκε με δίκη, που κάλυψαν τα Αμερικανικά ΜΜΕ)
Μία βόλτα με τον ανελκυστήρα με τον Ray Rice (‘Αφησε αναίσθητη τη φίλη του με μπουνιά, που της έδωσε μέσα σε ανελκυστήρα. Το περιστατικό καταγράφηκε σε κάμερα ασφαλείας)
Το να πάρω καραμέλες, που προσφέρονται από τον Bill Gosby (Κατηγορήθηκε ότι νάρκωνε παιδιά , χρησιμοποιώντας χάπια και μετά τα βίαζε)
Τον γιατρό του Michael Jackson (Aυτόν , που του έγραφε συνταγές για ναρκωτικά και του έκανε την μοιραία ένεση)
Το σχέδιο για τα πυρηνικά του Ιράν, που συμφωνήθηκε από τον πρόεδρο Ομπάμα.
Ένα παλαιστίνιο πάνω σε μοτοσυκλέτα.O ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ...


To να τρώς ή να κάνεις στοματικό έρωτα με μία πόρνη, καθισμένος στην τουαλέτα ενός βενζινάδικου.

Ένα οικονομικό πρόγραμμα, που ετοίμασε ο πρόεδρος Jimmy Carter.
To να παρακολουθείς ειδήσεις από τον δημοσιογράφο Brian Williams (Τιμωρήθηκε και απολύθηκε το 2015 για την παραπλανητική κάλυψη του πολέμου στο Ιράκ το 2003)

Τις προσευχές για φυλετική ειρήνη του Al Sharpton (ένθερμος υποστηρικτής των μαύρων της Αμερικής, που κατηγορείται ότι συμβούλευσε την πολιτική του Ομπάμα για τους μαύρους)
Το να παίζεις τη ρώσικη ρουλέτα, χρησιμοποιώντας ημιαυτόματο πιστόλι (Το είδος αυτού του πιστολιού έχει γεμιστήρα και είναι σίγουρο ότι αν έχει μία σφαίρα, θα είναι η πρώτη που θα ρίξει)
Το να λάβεις ηλεκτρονικό μήνυμα από Νιγηριανό πρίγκηπα (Αναφέρεται στα ψεύτικα μηνύματα, που στέλνονται από τη Νιγηρία σε αγνώστους, λέγοντας τους ότι αν βοηθήσουν θα λάβουν μεγάλα ποσά, με τελικό σκοπό να τους αποσπάσουν χρήματα)

To να σε σώσει από πνιγμό με τον χειρισμό Heimlich ο πολιτικός Barney Frank (o πιο γνωστός gay πολιτικός θα βρίσκεται από πίσω σου και θα σε σφίγγει στο στομάχι για να αποβάλλεις ξένο σώμα, που σφηνώθηκε στο λαιμό σου)O XEΙΡΙΣΜΟΣ HEIMLICH.
‘Ενα προφυλακτικό, που φτιάχθηκε στη Κίνα.
Το να σου κάνει εξέταση προστάτη ο θρυλικός Captain Hook.O CAPTAIN HOOK ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΚΤΥΛΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΗ...

Και τελικά... Να εμπιστευθείς τον Bill Clinton σε συνέδριο με κοριτσάκια προσκόπους.

Ο ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΠΡΟΣΚΟΠΙΝΕΣ. ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...
ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ
Η πινακίδα παρουσιάζει με χιουμουριστικό τρόπο το μεγαλύτερο μειονέκτημα της Χίλαρυ Κλίντον, δηλαδή το ότι δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στους ψηφοφόρους.
Το χαρακτηριστικό αυτό είνα έμφυτο σ’ αυτήν, όπως η συμπεριφορά του κροταλία, που πάντα προειδοποιεί τα θύματα του με θόρυβο πριν επιτεθεί.
http://agrzoa.blogspot.gr/2011/04/r...
Αλλά ο τύπος και η Αμερικανική δικαιοσύνη το αποκρύπτουν, όπως αθώωσαν τον O .
J . Simpson, αφού ασχολήθηκαν εκτενώς με το “μαχαίρι “ του.
Σήμερα, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη δεύτερη τηλεμαχία της με τον αντίπαλο Donald Trump.

Μετά την πρώτη τηλεμαχία τους έχουν προκύψει πολλά νέα δεδομένα για τη Χίλαρυ από τις πρόσφατες αποκαλύψεις τμημάτων των ομιλιών της προς ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες.
Σ’ αυτές τις ομιλίες αναδεικνύεται η διπρόσωπη Χίλαρυ και οι πραγματικές της προθέσεις, αν την κάνουν ποτέ Πρόεδρο της Αμερικής.

Δεν αναμένουμε βέβαια οι δημοσιογράφοι να ρωτήσουν γι’ αυτές τις αποκαλύψεις , όταν θα καλύψουν την τηλεμαχία. 

Εξάλλου οι αποκαλύψεις προέκυψαν “ με ρωσική βοήθεια από χάκερς”.
Σίγουρα όμως θα προκαλέσουν τον κο Trump να ζητήσει συγγνώμη και πάλι, γιατί δήλωσε ότι μπορεί σαν τηλεοπτικός αστέρας να κάνει ό,τι θέλει με τις γυναίκες, “πιάνοντας τες και από το μουνί”.
Θα ήταν όμως δύσκολο να ρωτήσει κάποιος την κα Κλίντον, αν ο σύζυγος της “πηδάει ακόμα μικρούλες στο σπίτι” , όπως υπαινίχθηκε πρόσφατα ο κος Colin Powell,
ή αν έχει δοκιμάσει και στην ίδια την τεχνική του με το πούρο?
Μήπως θα τολμήσει κανείς να την ρωτήσει, αν και η ίδια χρησιμοποίησε ποτέ το κόλπο με τις λειτουργικές ζημίες για να αποφύγει την πληρωμή φόρων, όπως ο κος Trump?
Θα την ρωτήσουν για τους πολυάριθμους νεκρούς συνεργάτες της, που πέθαιναν βολικά , όταν αντιμετώπιζε προβλήματα?
Μήπως θα μπορούσε να διηγηθεί κάποιο αστείο και να το εξηγήσει στο κοινό της, σαν αυτό , που φέρεται να έκανε, όταν ρώτησε σοβαρά τους συνεργάτες της, “αν μπορούν να βομβαρδίσουν με τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος τον (Αυστραλό ) Julian Assange?”
Δεν αναμένουμε όμως να ερωτηθεί για τίποτα από τα παραπάνω.
Γιατί είναι γυναίκα και πρέπει να σέβονται την αμνησία του τηλεοπτικού κοινού και να μην το πληροφορούν για θέματα, που δεν είναι πολιτικώς ορθά.
Ακόμα και όταν μιλάει η ίδια περιφρονητικά για μέρος των δημοκρατικών οπαδών της, “που κοιμούνται ακόμα στο υπόγειο των γονέων τους”.
Η Χίλαρυ δεν έχει πρόβλημα , όταν μιλάει αδιάφορα για τα θύματα , που προέκυψαν από τις παράνομες πρακτικές της να τηρεί σε ιδιωτικό server τα απόρρητα ηλεκτρονικά της μηνύματα.
Τι σημασία έχει εξάλλου? Oι νεκροί δεν πρόκειται να αναστηθούν, αν παραδεχθεί ευθύνη για το θάνατο τους...
Μπορεί επίσης να εμφανίζεται ότι βρίσκεται πάνω από το νόμο, που ισχύει για τους κοινούς Αμερικανούς .
Δεν πειράζει , αν μεταχειρίζεται το FBI και τις γνωριμίες του άντρα της , για να αποφύγει μία απλή δίωξη της για πολλές παράνομες ενέργειές της.
Δυστυχώς οι Αμερικανοί ψηφοφόροι έχουν δύο κακές επιλογές στη διάθεσή τους.
Πρέπει να διαλέξουν εν γνώσει τους το λιγότερο κακό.
Είναι δική τους επιλογή και δική τους ευθύνη.
Αν πάντως είχαν χιούμορ , θα καταλάβαιναν ότι κοινό χαρακτηριστικό των όσων χιουμοριστικών αναγράφονται στη πίσω πόρτα του αυτοκινήτου για τη Χίλαρυ είναι ότι για όλα αυτά έχουν διαβάσει στον τύπο και τα έχουν δει στη τηλεόραση...
Αντί να πιστεύουν με αφέλεια όσα ισχυρίζεται ο τύπος και η τηλεόραση για την Χίλαρυ , ας κοιτάξουν την κα Κλίντον και ας αναρωτηθούν πριν ψηφίσουν:
Tι κοινό έχουμε εμείς οι απλοί Αμερικάνοι με την 69χρονη γιαγιά, που πάσχει από Πάρκινσον και θέλει να μας σώσει?
Aν παρατηρήσουν προσεκτικά, θα δουν ότι αυτή έχει λεφτά, είναι άσπρη, δεν μιλάει ισπανικά, έχει μόνο ένα βολεμένο οικονομικά παιδί και ανέχεται αποδεδειγμένα το κέρατο.
Αν ταυτίζονται μαζί της σε κάτι, μπορούν να την ψηφίσουν ως πρόεδρο της LGBT κοινότητας.
Αλλά όχι ως θεματοφύλακα της ηθικής , της νομιμότητας και ως πρόεδρο της Αμερικής...
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...