Γιώργος Καραμπελιάς: Τουρκικό σχέδιο ισλαμοποίησης της Μεσογείου-Επιχείρηση πληθυσμιακής αλλοίωσης των νησιών μας

Για στρατηγικούς μοχλούς σε μία συνολική αναθεώρηση με στόχο την αναγόρευση της Τουρκίας στην απόλυτη δύναμη στη Μεσόγειο, κάνει λόγο ο ιστορικός και επικεφαλής της κίνησης «ΑΡΔΗΝ» Γιώργος Καραμπελιάς, μιλώντας στον 9.84.

Όπως είπε, είναι πλαστός ο διαχωρισμός σε Κεμαλιστές και Ερντογάν, αφού πάγια η Τουρκία από την επόμενη μέρα της Συνθήκης της Λωζάννης, την αμφισβητεί και δουλεύει για την αλλαγή της.

Ταυτόχρονα, όπως υποστήριξε η Τουρκία με «μοχλό» το προσφυγικό δράμα και τις ευλογίες ύποπτων ως προς τις σχέσεις τους ΜΚΟ, επιχειρεί να αλλοιώσει πληθυσμούς στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, σε ένα πρόγραμμα ισλαμοποίησης που ξεκινά από την Συρία, πάει στη Κύπρο και σταδιακά εξαπλώνεται και στο Αιγαίο. Δυστυχώς, είπε, η Ε.Ε. εμφανίζεται να θεωρεί τους πρόσφυγες στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, εκτός του προγράμματος προώθησης σε άλλες χώρες της Ε.Ε., άρα εγκλωβισμένους πλέον στα νησιά.

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 8:45 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.