Γιώργος Καραμπελιάς: Τουρκικό σχέδιο ισλαμοποίησης της Μεσογείου-Επιχείρηση πληθυσμιακής αλλοίωσης των νησιών μας

Για στρατηγικούς μοχλούς σε μία συνολική αναθεώρηση με στόχο την αναγόρευση της Τουρκίας στην απόλυτη δύναμη στη Μεσόγειο, κάνει λόγο ο ιστορικός και επικεφαλής της κίνησης «ΑΡΔΗΝ» Γιώργος Καραμπελιάς, μιλώντας στον 9.84.

Όπως είπε, είναι πλαστός ο διαχωρισμός σε Κεμαλιστές και Ερντογάν, αφού πάγια η Τουρκία από την επόμενη μέρα της Συνθήκης της Λωζάννης, την αμφισβητεί και δουλεύει για την αλλαγή της.

Ταυτόχρονα, όπως υποστήριξε η Τουρκία με «μοχλό» το προσφυγικό δράμα και τις ευλογίες ύποπτων ως προς τις σχέσεις τους ΜΚΟ, επιχειρεί να αλλοιώσει πληθυσμούς στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, σε ένα πρόγραμμα ισλαμοποίησης που ξεκινά από την Συρία, πάει στη Κύπρο και σταδιακά εξαπλώνεται και στο Αιγαίο. Δυστυχώς, είπε, η Ε.Ε. εμφανίζεται να θεωρεί τους πρόσφυγες στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, εκτός του προγράμματος προώθησης σε άλλες χώρες της Ε.Ε., άρα εγκλωβισμένους πλέον στα νησιά.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail