Ο απλός λόγος που ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μας δουλεύει πολιτικά όταν μαλώνει το διοικητή του ΟΑΕΕ

Του Στρατή Μαζίδη

Ο πρόεδρος του ΟΑΕΕ, κάποιος κύριος ονόματι Τσακίρης φέρεται να δήλωσε κυνικά σε εκδήλωση στο Κιλκίς απευθυνόμενους στους ελεύθερους επαγγελματίες που δεν αντέχουν άλλους φόρους, να πάνε στη Βουλγαρία.

Τότε λοιπόν, ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που ακούει στο όνομα Νίκος Μανιός με συνήθη περιβολή δερμάτινου γιλέκου βγαίνει και λέει:

«Ας πάει στη Βουλγαρία εκείνος να κάνει τον διοικητή»

Βέβαια δε νομίζω πως ο κ. Τσακίρης είναι επιθυμητός στον αντίστοιχο ΟΑΕΕ της Βουλγαρίας.

Μάγκας λοιπόν ο συριζαίος βουλευτής Κυκλάδων που απογειώθηκε αμέσως από την αεροπορική βάση της Κουμουνδούρου να καταρρίψει τον Τσακίρη.

Όμως ξέχασε να μας πει αλλά και οι δημοσιογράφοι να τον ρωτήσουν ότι τις ληστρικές εισφορές του ΟΑΕΕ, το 100% προκαταβολή φόρου και πλείστα όσα ακόμη, τα έχει ψηφίσει και ο ίδιος με ένα εύηχο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

Προφανώς νομίζει πως απευθύνεται σε ανόητο ακροατήριο.

Ωστόσο επί του πρακτέου ο κ. Μανιός αποδοκίμασε τον εαυτό του. Φυσικά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι το έχει αντιληφθεί.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail