12.500 ευρώ στοίχισε η σημερινή πτήση του F-16 στη Θεσσαλονίκη. Άξιζε τον κόπο; Απαντά ένας πιτσιρικάς

Γιώργος Αδαλής

12.500 ευρώ στοίχισε η σημερινή πτήση του ZEYΣ (F-16) πάνω από τη Θεσσαλονίκη! Οσο την έβλεπα, αναρωτήθηκα κι εγώ αν αξίζει να δίνουμε 12 χιλιάρικα για μια τέτοια πτήση σε Εθνική επέτειο! Την απορία μου την έλυσε ένα πιτσιρίκι! Ηταν δεν ήταν 12 ετών! Τον κοίταξα στα μάτια! Το βλέμμα του ήταν καρφωμένο στο αεροσκάφος! Σα να ήθελε να πετάξει να μπει μέσα στο πιλοτήριο! Απλωνε αργά τα χέρια του ψηλά σα να ήθελε να πιάσει το αεροπλάνο! Ξαφνικά γυρίζει και με ρωτά δίχως να με γνωρίζει!

-"Πως λέγεται ο κύριος που οδηγεί αυτό το αεροπλάνο; Είναι από εδώ"; Με ρωτά και μένω για λίγο άφωνος και απορημένος που δεν ρώτησε την μητέρα του αλλά εμένα!

-"Δεν γνωρίζω αγόρι μου! Αλλά γιατί ρωτάς;" του απάντησα!

-"Θέλω να το κάνω κι εγώ αυτό όταν μεγαλώσω. Να πετάξω πάνω απ το σπίτι μου!!!"

Αυτός ο πιτσιρικάς μου έδωσε την πεποίθηση, ότι σε καμιά δεκαριά χρόνια, θα είναι ένας από τους επόμενους Ικαρους, που θα δώσουν την ζωή τους, για να έχουμε εμείς την πολυτέλεια να αισθανόμαστε ελεύθεροι και να ασχολούμαστε ακόμη και τέτοια μέρα με τα ΕΣΡ, τα ΣτΕ και τις τηλεοπτικές άδειες!

Ως εκ τούτου, χαλάλι τα 12.5 χιλιάρικα! Είναι μια μικρή επένδυση σε ένα τεράστιο έργο... Είναι μια μικρή επένδυση για το μέλλον όλων μας...

Και του χρόνου...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail