H Xίλαρυ Κλίντον έπαθε ηλίαση στο μνημόσυνο της 11ης Σεπτεμβρίου

Του Son Ofeon

Η υποψήφια πρόεδρος των Δημοκρατικών των ΗΠΑ κα Χίλαρι Κλίντον έπρεπε να αναζητήσει ξεκούραση στο διαμέρισμά της κόρης της, όταν αισθάνθηκε "ξαναμμένη" σε ένα μνημόσυνο για την επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με μια δήλωση του εκπροσώπου της προεκλογικής της εκστρατείας.

Σύμφωνα με το δελτίο, η κα Κλίντον βρισκόταν στην εκδήλωση για λίγο περισσότερο από μία ώρα, όταν άρχισε να αισθάνεται άρρωστη.

"Κατά τη διάρκεια της τελετής, αισθάνθηκε ξαναμμένη, έτσι αναχώρησε για να πάει στο διαμέρισμά της κόρης της και αισθάνεται πολύ καλύτερα" αναφέρει η δήλωση του Nick Merrill.

Το Fox News ανέφερε νωρίτερα, επικαλούμενο αστυνομική πηγή, ότι η Χίλαρι Κλίντον είχε ένα "ιατρικό επεισόδιο".

Ένας μάρτυρας ανέφερε στο Fox News ότι η κα Κλίντον σκόνταψε στο πεζοδρόμιο, “τα γόνατα της λύγισαν“ και έχασε ένα παπούτσι της, καθώς τη βοηθούσαν να φύγει με ένα φορτηγάκι κατά τη διάρκεια της "απροσδόκητης πρόωρης αναχώρησης".


Σύμφωνα με το Fox News,” απαγορεύθηκε η έξοδος από την περιοχή στους δημοσιογράφους, των μέσων ενημέρωσης, που συνόδευαν την κα Κλίντον για κάποιο χρονικό διάστημα “ μετά το περιστατικό.
Δύο ανώτερες αστυνομικές πηγές, δήλωσαν στο NBC ότι η Κλίντον έπρεπε να συντομεύσει την επίσκεψή της στο μνημείο για την 9/11 , καθώς αισθάνθηκε "άρρωστη”.

Η κα Κλίντον παρακολουθούσε το μνημόσυνο για την 9/11 στη Νέα Υόρκη για την 15η επέτειο από τις θανατηφόρες επιθέσεις, που στοίχισαν περίπου 3.000 ζωές.

Η συντριπτική πλειοψηφία των θυμάτων σκοτώθηκεoverheated, όταν δύο επιβατικά αεροπλάνα χτύπησαν τα κτίρια του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στη Νέα Υόρκη στις 11 Σεπτεμβρίου 2001.
ΠΗΓΗ https://www.rt.com/usa/358983-hilla...
ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ

Χθες η κα Κλίντον απέδειξε ότι αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό ιατρικό πρόβλημα.
Οι "φήμες" επαληθεύτηκαν εμπράκτως, όταν χρειάστηκε επειγόντως να αναχωρήσει από το μνημόσυνο για την 15η επέτειο από την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, γιατί αισθάνθηκε "υπερθέρμανση".

Αλλά για κάποιο περίεργο λόγο δε μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο με νοσοκομειακό όχημα, αλλά στο σπίτι της κόρης της με ένα μαύρο φορτηγάκι.

Αυτό από μόνο του είναι απόδειξη ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με βάση το ιατρικό ιστορικό της.
Στο παρελθόν η κα Κλίντον υπέστη ανάλογη λιποθυμία και διάσειση και οι εξετάσεις έδειξαν τότε κάποιο θρόμβο αίματος στο κεφάλι της.

Το γεγονός ότι αυτή την φορά δε μεταφέρθηκε για εξέταση στο νοσοκομείο αποδεικνύει ότι δεν ήθελε να εξετασθεί από γιατρό, άρα γνώριζε ή υποπτευόταν την αιτία των σημερινών συμπτωμάτων της.

Αν και αυτή την φορά η αιτία ήταν ένας θρόμβος αίματος, θα μπορούσε να είχε καταλήξει στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό επεισόδιο.

Από την επισκόπηση του βίντεο φαίνεται ότι κατά την αναμονή της αποχώρησης της δεν παρευρίσκεται γιατρός και δεν της χορηγείται νερό ή κάποιο υγρό, ούτε της εφαρμόζεται κάποια υγρή κομπρέσα στο μέτωπο. Συνεπώς δεν έπαθε ηλίαση...

Επιπλέον δεν φαίνεται να είχε ιδρώσει στο μέτωπο, ενώ αντίθετα εμφανώς λιποθυμάει όταν την σκύβουν για να εισέλθει στο φορτηγάκι.

Το γεγονός ότι ξέχασαν πίσω το "γοβάκι" της υποψηφίας προέδρου δείχνει ότι η κατάσταση κρίθηκε σοβαρή και βιάζονταν να την απομακρύνουν.

Επίσης τη στιγμή, που εισέρχεται στο φορτηγάκι αντίθετα από ό τι συνηθίζεται σε λιποθυμίες, συρρέουν στη σκηνή πολλά πρόσωπα από την ασφάλεια της για να μην έχει εικόνα κάποια παρακείμενη κάμερα.

Η προσπάθεια των αρχών ασφαλείας να καθυστερήσουν την αναχώρηση των δημοσιογράφων, που τη συνόδευαν, δείχνει ότι δεν ήθελαν να ακολουθήσει κάποιος το μαύρο φορτηγάκι.

Αυτό πιθανότατα σημαίνει ότι η κα Κλίντον οδηγήθηκε σε κάποιο ιατρικό κέντρο με συνθήκες μυστικότητας και όχι στο σπίτι της κόρης της.


TO ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ ΚΑΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ WHITMAN ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ MADISON
Ανεξάρτητα πάντως από αυτή τη λεπτομέρεια, θα αναμέναμε η ανακοίνωση για τη κατάσταση της κας Κλίντον να γινόταν από κάποιο γιατρό και όχι από κάποιο εκπρόσωπο τύπου της προεκλογικής εκστρατείας της.

Η κατάσταση της υγείας της κας Κλίντον θα έπρεπε να απασχολεί σοβαρά τους εκπροσώπους του Δημοκρατικού κόμματος.

Στο παρελθόν έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να κρυφθεί η κατάσταση της υγείας κάποιων Αμερικανών προέδρων κατά την προεκλογική τους εκστρατεία.

Στη σημερινή όμως εποχή μία παρόμοια προσπάθεια θα ήταν ολέθρια, ιδιαίτερα όταν το πρόβλημα είναι σοβαρό και δεν κρύβεται.

Ακόμα όμως και αν ήταν δυνατό αν κρυφθεί, μία ασθενής υποψήφια πρόεδρος θα κινδύνευε στο τέλος να μην εκλεγεί, χαρίζοντας την προεδρία στην υποψηφιότητα του Donald Trump ή ακόμα χειρότερα να εκλεγεί και να πεθάνει κατά τη διάρκεια της θητείας της.

Αν συμβεί το δεύτερο , δεν θα ήταν καλό από σήμερα οι ψηφοφόροι της να μάθουν μερικά πράγματα για τον συνυποψήφιο αντιπρόεδρο της κο Tim Kaine, που ενδέχεται να την διαδεχθεί;


TIM KAINE, 58 ΧΡΟΝΩΝ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ
Τι θα μπορούσαν άραγε να πάθουν από κάποιον που αυτοχαρακτηρίζεται βαρετός, ενώ όσοι έχουν μελετήσει την δημόσια αλληλογραφία του τον χαρακτηρίζουν γνώστη των μέσων ενημέρωσης και φανατικό λάτρη και μελετητή των λεπτομερειών;
θα το μάθουν σίγουρα, αν ψηφίσουν την “ετοιμοθάνατη” Χίλαρι...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail