Εντυπωσιακή επιχείρηση πίσω από τις γραμμές των τζιχαντιστών με σύμμαχο το απόλυτο σκοτάδι στο Deir Ezzor

Freepen.gr - Σύμφωνα με μια στρατιωτική πηγή κοντά στον διοικητή της 104ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας, στρατηγό Issam Zahraddine, που επικαλείται το almasdar άνδρες της μονάδας πέρασαν τα μεσάνυχτα της Τρίτης πίσω από τις γραμμές της ISIL στο όρος Jabal Thardah.

Οι άνδρες εκμεταλλευόμενοι το απόλυτο σκοτάδι τοποθέτησαν δύο αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς σε φυλάκιο των ισλαμιστών.

Με το πρώτο φως της ημέρας εμφανίστηκαν οι τζιχαντιστές στο φυλάκιο και αμέσως πυροδοτήθηκαν οι εκρηκτικοί μηχανισμοί.

Το αποτέλεσμα ήταν να πέσουν νεκροί τουλάχιστον 20 μαχητές του Ισλαμικού Κράτους ενώ τραυματίστηκαν δεκάδες.

Το όρος Jabal Thardah εξακολουθεί να αποτελεί πεδίο διεκδίκησης των δύο πλευρών καθώς παρέχει το στρατηγικό πλεονέκτημα της παρατήρησης όλου του Deir Ezzor,.

Παράλληλα η Συριακή Αραβική Πολεμική Αεροπορία (SyAAF) πραγματοποιούνται διάφορες αεροπορικές επιδρομές τόσο στην περίμετρο του όρους όσο και σε διάφορες περιοχές της επαρχίας που ελέγχουν οι τζιχαντιστές.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail