Αμβρόσιος σε Φίλη: Παχεία γαστήρ, λεπτόν ου τίκτει νόον! Οι Καλαβρυτινοί σας έκαμαν «με τα κρεμμυδάκια»!

Freepen.gr - Πολύ σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος εναντίον του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε κόκκινο πανί για μια σειρά θεμάτων.

Η Μητροπόλη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κυκλοφόρησε φυλλάδιο με αυστηρή κριτική στον υπουργό.

«Έκρηξη της Ψυχής μας! Δεν αντέχεται άλλο! Επαναλαμβάνω “παχεία γαστήρ, λεπτόν ου τίκτει νόον”. Για τον δυστυχώς α-παίδευτο υπουργό α-παιδείας Νικ. Φίλη. ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ – ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ – ΑΠΙΣΤΙΑ – ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ – ΑΠΑΞΙΩΣΗ – ΑΜΑΘΕΙΑ και ΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ»





Οι Καλαβρυτινοί σας έκαμαν «με τα κρεμμυδάκια»!

Επιπλέον ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος σημειώνει σε χθεσινό του μήνυμα στο ιστολόγιό του:

Ηχηρό χαστούκι στον Υπουργό της α-Παιδείας κ. Φίλη έδωσαν και οι Καλαβρυτινοί διά των εκπροσώπων των Πολιτιστικών κλπ. Συλλόγων τους, καθώς επίσης και ο τοπικός Τύπος. Με απλά λόγια τον εκόλλησαν στον τοίχο για τις ανιστόρητες θέσεις του όσον αφορά το ρόλο της Εκκλησίας κατά την περίοδο της Κατοχής. Έπειτα από το διάβημα αυτό των Καλαβρυτινών, αν είχε φιλότιμο ο ταλαίπωρος αυτός άνθρωπος, θα πήγαινε να κρυφθή κάπου και να εξαφανισθή πλέον από προσώπου της γης! Από τη θέση αυτή και ευχαριστούμε και συγχαίρουμε από βάθους ψυχής, όλους αυτούς τους διακεκριμένους Καλαβρυτινούς, οι οποίοι προέβησαν εις το διάβημα αυτό. Κύριε Φίλη, δεχθήτε, παρακαλώ, τα συλλυπητήριά μου! Οι Καλαβρυτινοί "σας έκαμαν με τα κρεμμυδάκια"! Περαστικά σας!».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail