Καλύτερα κλειστή παρά χυδαία η ΕΡΤ - Αβάντα με ντοκιμαντέρ στους αποκεφαλιστές - «Πολεμάμε τον Ασαντ γιατί δε θέλει τη Σαρία»

Freepen.gr - Άλλη μια μαύρη σελίδα ιστορίας φαίνεται πως έγραψε η ΕΡΤ, την οποία χρυσοπληρώνουμε όλοι για να κάνει σκέτη προπαγάνδα.

Την αποκάλυψη κάνει το γνωστό ιστολόγιο ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ και αφορά το "ντοκιμαντέρ" - Συρία: Οι λεγεώνες του ιερού πολέμου, 2015 το οποίο έχει ξεκάθαρη θέση υπέρ των αποκεφαλιστών, κανίβαλων, βιαστών και ενάντια στο συριακό λαό.

Αυτή η κυνική προπαγάνδα αγιοποίησης των τζιχαντιστών σημειώνει η ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ αποτελεί ένα άμεσο κάλεσμα σε φανατικούς μουσουλμάνους της δύσης να στρατευτούν στους στόχους του «χαλιφάτου».

Μέσα από τις γραμμές των τζιχαντιστών, οι συντελεστές του «ντοκιμαντέρ», πέρασαν όλη την αντιδραστική προπαγάνδα υπέρ των ισλαμοφασιστών και της Σαρίας, αφού:

> Είπαν ξεκάθαρα ότι πολεμούν τον Άσαντ γιατί δεν εφαρμόζει την Σαρία! 

> Παρουσίασαν τους τζιχαντιστές ως ευχάριστους καθημερινούς ανθρώπους που μάχονται για τα πιστεύω τους!

> Προσπάθησαν με καλά σκηνοθετημένες μάχες να περάσουν το μήνυμα ότι οι τζιχαντιστές είναι ατρόμητοι, θαρραλέοι και δυνατοί. Μικρά παιδιά έτοιμα να σκοτώσουν, γυναίκες με μπούρκες έτοιμες να θυσιαστούν και ο πρωταγωνιστής του ντοκιμαντέρ ζώνεται με εκρηκτικά και για να αντιμετωπίσει ελεύθερους σκοπευτές τους Συριακού «καθεστώτος»! Και όλα αυτά ενώ πρόκειται για δειλούς που παίρνουν ναρκωτικά πριν πάνε να ανατιναχθούν.

Λίγο πριν το τέλος του «ντοκιμαντέρ» ο πρωταγωνιστής – καμικάζι αυτοκτονίας ή αλλιώς χρήσιμος ηλίθιος αναλώσιμος όπως έχουμε σημειώσει στη Freepen.gr παρουσιάζεται να πεθαίνει σκοτώνοντας αρκετούς ελεύθερους σκοπευτές και ανοίγοντας τον δρόμο για τους τζιχανιστές να καταλάβουν μια περιοχή! Τότε είναι που οι κάμερες ζουμάρουν στα σκηνοθετημένα πτώματα των στρατιωτών του Συριακού «καθεστώτος» τα οποία κείτονται στο έδαφος! Τα πρακτοράκια του «ντοκιμαντέρ» λένε ότι οι εικόνες είναι σκληρές και αποφασίζουν να κλείσουν τις κάμερες…

Το «ντοκιμαντέρ» τελειώνει με μια στατιστική για τα παιδιά που έχουν χάσει την ζωή τους στον πόλεμο της Συρίας! Για την δυτική ιμπεριαλιστική προπαγάνδα τα παιδιά είναι το καλύτερο υλικό προς εκμετάλλευση. Πεθαίνουν αθώα παιδιά…, τι κακός που είναι ο πόλεμος, κακό το «καθεστώς» που τον ξεκίνησε, καλοί οι μαχητές που αντιστέκονται στο «καθεστώς»!

Ας μη μας διαφεύγει πως κάθε φορά που ο συριακός στρατός σημειώνει μια σημαντική επιτυχία, όλο και κάποιο παιδί βρίσκεται να κάνει το γύρο του κόσμου ή κάποια είδηση περί χρήσης χημικών όπλων.

Πολύ κρίμα για την ΕΡΤ και την κατάντια της. Ακόμη και αν ήθελε, που λέει ο λόγος, να δείξει και την άλλη πλευρά, εν προκειμένω δε θα έπρεπε να το κάνει και να το προωθεί μέσω της ιστοσελίδας της.

Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...