Ο ΣΥΡΙΖΑ δε βλέπει τι γίνεται στη Λέσβο - Καταγγέλλει καθηγητή που καλεί τον κόσμο ενάντια στη «μουσουλμανοποίηση» του νησιού

Freepen.gr - Πόλεμος δηλώσεων ξέσπασε στη Μυτιλήνη ανάμεσα στον κ. Αλέξανδρο Κουτσαντώνη που δηλώνει διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Μυτιλήνης και τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή ανάρτηση του κ. Κουτσαντώνη στο facebook
για τα όσα συμβαίνουν στο νησί από τους μουσουλμάνους πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες:

"Καλώ όσους ενδιαφέρονται για τη δημιουργία κίνησης πολιτών ενάντια στη πολιτική της μουσουλμανοποιησης της Λέσβου να έρθουν σε επαφή μαζί μου μέσα από το f/b"

Ωστόσο φαίνεται ότι το κυβερνόν κόμμα δεν έχει προσέξει τα όσα γίνονται στο νησί το τελευταίο διάστημα και εξέδωσε ανακοίνωση εναντίον του  Αλέξανδρου Κουτσαντώνη, τον οποίο αναφέρει ως στέλεχος της ΝΔ:
 
"Μας κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση μια τέτοια ανάρτηση του προβεβλημένου στελέχους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μάλιστα εκπαιδευτικού, διευθυντή σχολικής μονάδας... Υπάρχει δηλαδή θέμα μουσουλμανοποίησης της Λέσβου και δεν το ξέρουμε; Είναι αυτό επίσημη άποψη της τοπικής Ν.Δ. και αν όχι, καλύπτει η ΝΟΔΕ Λέσβου της Ν.Δ. την άποψη αυτή του στελέχους της; Είναι δυνατόν σε μια τόσο κρίσιμη φάση της διαχείρισης του προσφυγικού, να διατυπώνονται τόσο ανεύθυνες ακροδεξιές αντιλήψεις, πυροδοτώντας το κλίμα ακροδεξιάς μισαλλοδοξίας; Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε την επίσημη θέση της Ν.Δ. επ’ αυτού". 

Στην ανακοίνωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ,  ο Αλέκος Κουτσαντώνης απάντησε με νέα του ανάρτηση στο Facebook:

"Σήμερα με ανακοίνωση της, η Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου με κατηγορεί, δεν ξέρω και εγώ γιατί, ότι έχω διαφορετική από την δική τους, πολιτική άποψη στο μεταναστευτικό πρόβλημα του νησιού μας. 
Αυτό μας έλειπε, να έχω την ίδια πολιτική άποψη με τους Συριζαίους . Εκτός αν απαγορεύθηκε να έχουμε άποψη διαφορετική από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ταυτόχρονα ανακατεύει, το ότι είμαι καθηγητής και φίλος του τ. υπουργού και νυν βουλευτή κ. Αθανασίου. Τώρα εδώ τι να απαντήσει κάποιος.
Το μόνο που μπορώ να καταλάβω είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ λόγω του μεγάλου αριθμού πολιτικής «κωλοτούμπας» βρίσκεται σε κατάσταση πολιτικής ανισορροπίας γι’ αυτό και η ακαταλαβίστικη ανακοίνωσή του.

Μυτιλήνη 14/9/16 Αλέξανδρος Κουτσαντώνης".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail