Μπήκαν κρυφά, τα φύτεψαν κρυφά και με το κουμπάκι τίναξαν όλα τα τζιχάντια στον αέρα - ΒΙΝΤΕΟ

Freepen.gr - Ένα σπίτι που χρησιμοποιείτο από ισλαμιστές αντάρτες ως κέντρο διοίκησης στην πόλη Μπόσρα στη Συρία παγιδεύτηκε με εκρηκτικά από ειδικές μονάδες του συριακού στρατού, σκοτώνοντας όλους τους μαχητές που βρίσκονταν εντός, συμπεριλαμβανομένων των διοικητών.

Μια στρατιωτική πηγή δήλωσε στο Al Masdar News ότι μια διμοιρία των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού «τολμηρά διείσδυσε πίσω από τις γραμμές του εχθρού και φύτεψε τα ερηκτικά με σκοπό να ενεργοποιηθούν αργότερα».

Η έκρηξη πιάστηκε στην κάμερα και μεταδόθηκε από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA.



Πρόσφατα, οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις έχουν πραγματοποιήσει ακριβή και επιλεκτικά χτυπήματα κατά των ενόπλων ανταρτών στη νότια επαρχία και καθόλου μεγάλης κλίμακας επιθέσεις.

Η πηγή πρόσθεσε ότι οι εργασίες αυτές εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τις υπηρεσίες πληροφοριών κι έχουν μοναδικό σκοπό να σκοτώσουν όσους περισσότερους ισλαμιστές μειώνοντας παράλληλα τον κίνδυνο απωλειών μεταξύ των στρατιωτών του Στρατού σχεδόν στο μηδέν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail