Το να χαϊδεύεις το νεκρό, λέγοντας "θα παγώσω τις οφειλές σου και θα πάρεις ενημερότητα" μόνο ώς κοροϊδία εκλαμβάνεται

ΠΕΡΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣ ΟΑΕΕ

Χατζηαναγνώστου Γιώργος

Εξαγγελίες,εξαγγελίες,εξαγγελίες.

Το να χαϊδεύεις τον νεκρό, λέγοντας του ότι δεν πειράζει, θα παγώσω τις οφειλές σου και θα σου δώσω ασφαλιστική ενημερότητα εφ όσον μου πληρώνεις τις τρέχοντες "υποχρεώσεις" μόνο ώς κοροιδία εκλαμβάνεται!

Και αυτό γιατί αφού τον έπνιξες πρώτα με τα ίδια σου τα χέρια ,μετά για να περάσεις την σκόπελο του Φθινοπώρου και να προετοιμαστής για εκλογές την άνοιξη του 2017 ξανά υπόσχεσαι.

Αλλά τι να υποσχεθής όταν έχεις πρωτίστως δεσμεύσει την περιουσία του Μικρομεσαίου μέσω ΚΕΑΟ από 500ευρώ οφειλές και πάνω. Όταν δεν υπάρχει ακατάσχετο εμπορικών συναλλαγών στους Τραπεζικούς λογαριασμούς. Όταν επίσημα διώκεις τον Μικρομεσαίο για οφειλές που έχει στο Ταμείο όπου ασφαλίζει τον εαυτό του!!!Αφού πρωτίστως έχεις αποβιομηχανοποιήσει και εκποιήσει όλη την Χώρα.
 
Με λίγα λόγια, λέμε για να λέμε ,ενώ εκ πρώτης ανάγνωσης κάθε υποστηρικτικό μέτρο για τους Μικρομεσαίους ακούγεται θετικό.

Ας μην ξεχνάμε ότι επίσημα η στατιστική υπηρεσία του ΟΑΕΕ εμφανίζει τα αδιέξοδα. Το Σιωπηρό πάγωμα πληρωμών πρός ΟΑΕΕ είναι σε όποιον μιλάει Ελληνικά πασίγνωστο.

Άραγε πρός τι η "εξαγγελία"΄; Eμφανέστατα προσχηματική προς εξαγορά συνειδήσεων αλλά και χρόνου.
Τα υφεσιακά μέτρα αλλά και τα εργαλεία στραγγαλισμού-αφανισμού των Μικρομεσαίων εξακολουθούν μέσω ΚΥΑ και διαφόρων ειδών αποφάσεων να είναι στα χέρια του στραγγαλιστή φονιά.

Χωρίς ενδογενή παραγωγική ανασυγκρότηση δεν μπορεί καμία επιχείρηση να παραμείνει βιώσιμη στην χώρα λόγω υπερφορολόγησης αλλά και στοχευμένης καταστροφής των Μικρομεσαίων-Συνταξιούχων μέσω ΕΚΤ ESM τρόικα.

Ο κόφτης έρχεται όπως και ο νέος Αρμαγεδών των φόρων λόγω ανυπαρξίας ρευστού.

Όμως σατιρίζοντας όπως θα έλεγε και ο Συγγραφέας Νίκος\Καζατζάκης 1883-1957 " Ήταν μια ωραία καταστροφή¨".

fotavgeia.blogspot.com
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail