Σε αναμμένα κάρβουνα ο Κέρι απειλεί θεούς και δαιμόνες - Από κοντά και ο κορεάτης κολαούζος

Στρατής Μαζίδης

Σε αναμμένα κάρβουν κάθεται ο αμερικανός ΥΠΕΞ, Τζον Κέρι τόσο μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις που δημοσιεύθηκαν πρώτα στη Freepen.gr ότι οι ΗΠΑ εξοπλίζουν πλαγίως την al Nusra όσο και γιατί ο κλοιός στο Χαλέπι σφίγγει επικίνδυνα ενώ Δαμασκός-Μόσχα δεν ξαναπατούν την μπανανόφλουδα της εκεχειρίας.

Ο Κέρι αφού τα άκουσε από το Λαβρόφ στην τηλεφωνική τους συνομιλία κατηγόρησετη Ρωσία για τη χρήση εμπρηστικών βομβών και απείλησε τη διακοπή όλων των γραμμών επικοινωνίας με τη Μόσχα για το Συριακό, αν δεν σταματήσουν οι βομβαρδισμοί στο Χαλέπι.

Την ίδια στιγμή, ο ΓΓ του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν στο γνώριμο διακοσμητικό του ρόλο χαρακτήρισε το Χαλέπι ως χειρότερο κι από ένα σφαγείο σχολιάζοντας πως όποιος χρησιμοποιεί τα πλέον καταστροφικά όπλα στη Συρία διαπράττει εγκλήματα πολέμου.

Ίσως ο κ. Μουν θα πρέπει να μας απαντήσει αν το Χαλέπι μετετράπη τώρα σε σφαγείο ή αν ολόκληρη η Συρία μπορεί να χαρακτηριστεί ως τέτοιο όταν αποκεφαλισμοί και ακρωτηριασμοί βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη των κατεχομένων τμημάτων.

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 9:56 μ.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.