"Η Συρία έχει μυστικές δυνατότητες και θα καταρρίψει τουρκικά μαχητικά"

Freepen.gr - Ένα σημαντικός σύριος στρατιωτικός αναλυτής τόνισε τις μυστικές υψηλές ικανότητες του στρατού, και ότι οποιοδήποτε τουρκικό πολεμικό αεροπλάνο παραβιάσει τον εναέριο χώρο της Συρίας θα έχει την ίδια κατάληξη με τα ισραηλινά αεροσκάφη.

«Η Συρία θα αντιμετωπίσει τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη, όπως τα ισραηλινά αεροσκάφη δεδομένου ότι η Τουρκία και το σιωνιστικό καθεστώς πιέζουν τις συριακές δυνάμεις στο βόρειο και νότιο τμήμα της Συρίας» δηλώνει ο Issa al-Zahir στο ιρανικό FNA.

«Οι χορηγοί της τρομοκρατίας προσπαθούν να ενισχύσουν το πλήρως εξασθενημένο ηθικό των τρομοκρατών με καθαρά παρεμβατικές και επιθετικές εναντίον της εδαφικής ακεραιότητας της Συρίας και τον ανεφοδιασμό των τρομοκρατών» συνεχίζει ο Zahir.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail