Η Τσικρίκα του Alpha ΔΙΕΛΥΣΕ τον Τσίπρα που νευρίασε: Εσείς με απολύετε, κλείνετε σταθμούς που δείνατε συνεντεύξεις

Στρατής Μαζίδης

«Μέτα από 21 χρόνια χάνω τη δουλειά μου», ρώτησε η δημοσιογράφος του ALPHA Ευαγγελία Τσικρικά τον πρωθυπουργό λέγοντας του ότι «σας κοιτώ στα μάτια για να σας πω ότι νιωθώ προσωπικά εσείς και η κυβερνησή σας με απολύει από τη δουλειά μου. Ήξερα ότι τις απολύσεις τις κάνουν οι εργοδότες και όχι οι κυβερνήσεις και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί».

Και συνεχίζει:

«Εργάζομαι σε μια επιχείρηση κερδοφόρα στο χώρο της, δεν έχει δάνεια, δε χρωστάει, έχει πληρώσει και πληρώνει πολλά χρήματα σε εισφορές και το κυριότερο μας πληρώνει όλους στην ώρα τους.»

Και συμπλήρωσε:

«Ποια κανάλια είναι αυθαίρετα; Εκείνα που δίνατε συνεντεύξεις; Λόγω αυτών δεν μπήκαν τόσα χρόνια δις από φόρους και εισφορές; Γιατί τιμωρείτε τους εργαζόμενους;»

Ενώ του θύμισε τις προγραμματικές δηλώσεις του 2015 όταν κλαίγοντας έλεγε ο πρωθυπουργός πως θα είναι κάθε λέξη του Συντάγματος.

Η κ. Τσικρίκα με ήπιο ύφος και συγκροτημένο λόγο έκανε σκόνη τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος μάλιστα έχασε την ψυχραιμία του μιλώντας άκομψα στη δημοσιογράφο όταν τόλμησε να τη διακόψει και επικαλέστηκε τους απολυμένους και πολλούς εξ αυτών βολεμένους της ΕΡΤ.

Σε κάθε λουκέτο που θα μπαίνει στη χώρα, η κυβέρνηση θα μας θυμίζει τα δάκρυα που χύσαμε ή όχι για την ΕΡΤ.

Το ύφος πάντως του πρωθυπουργού είναι όλα τα λεφτά. Πώς να μαζέψει το φιάσκο των καναλιών;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail