Σπαρταριστή Δημοσκόπηση: Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με 22,4% και 4,2 μονάδες διαφορά από τη ΝΔ και ο Καμμένος στη Βουλή

Freepen.gr - Μια διαφορετική δημοσκόπηση από την εταιρεία Βridging Europe δημοσιεύεται στην κυριακάτικη εφημερίδα "Το Χωνί" στην οποία ο κυβερνών ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 22,4% της Νέας Δημοκρατίας στην πρόθεση ψήφου η οποία συγκεντρώνει 18,4%.

Συγκεκριμένα:

ΣΥΡΙΖΑ 22,4%
ΝΔ 18,4%
ΚΚΕ 7,4% 
Χρυσή Αυγή 7,1%
ΠΑΣΟΚ (μαζί με τη ΔΗΜΑΡ) 4,9% 
Ανεξάρτητοι Έλληνες 3,2%
Πλεύση Ελευθερίας 2,5%
Ένωση Κεντρώων 2,2%
ΛΑΕ 2,1%
Το Ποτάμι 1,1% 
Αναποφάσιστοι 26,1%

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση για λογαριασμό της εφημερίδας της οποίας ο εκδότης (και υποψήφιος βουλευτής με τον Πάνο Καμμένο) έχει διοριστεί ως πολιτικός σύμβουλος στο γραφείο της Όλγας Γεροβασίλη, οι ΑΝΕΛ μπαίνουν στη Βουλή ενώ μένουν εκτός τόσο η Ενωση Κεντρώων όσο και ο συνήθης ύποπτος, το Ποτάμι αλλά με πολύ χαμηλό ποσοστό.

Τέλος το 44% των ερωτηθέντων εκτιμά πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιδόθηκε στη ΔΕΘ σε μεγαλύτερη παροχολογία από τον Αλέξη Τσίπρα ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τον πρωθυπουργό αγγίζει το 30%.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail