«Συμφωνία τριών για ανατροπή του Τσίπρα»

Συμφωνία για την ανατροπή του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης έχουν συνάψει το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι και η Ν.Δ, κατά το Βασίλη Λεβέντη όπως δήλωσε «Πρακτορείο 104,9 FM».

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης που διαβλέπει  περίοδο μεγάλων εντάσεων και εθνικές εκλογές ανέφερε:

«Έχουν κάνει συμφωνία να ανατρέψουν τον Τσίπρα αυτοί οι τρεις. Επομένως, πάμε σε περίοδο μεγάλων εντάσεων, άρα οι εκλογές είναι κοντά. Δεν θα αντέξει ο Τσίπρας, γιατί αυτοί θα κάνουν ολομέτωπη σύγκρουση. Είναι συμφωνία μετεκλογική και προεκλογική, ίσως, συνεργασία των κομμάτων αυτών».

Ο Βασίλης Λεβέντης τα έβαλε και με τη Φώφη Γεννηματά κατηγορώντας τη πως χάρισε στη Ν.Δ. 50 έδρες καταψηφίζοντας την απλή αναλογική:

«Την ημέρα που δεν ψήφισε η Γεννηματά την απλή αναλογική και την πρόδωσε, εκείνη την ημέρα ξεριζώθηκε η ψυχή μου. Πίστευα ότι στο τέλος δεν θα βλάψει τόσο πολύ τον εαυτό της η Φώφη να ψηφίσει και να πάρει 50 έδρες δώρο ο Μητσοτάκης» συμπληρώνοντας πως είναι πολύ πιθανόν το ΠΑΣΟΚ να μείνει εκτός Βουλής στις επόμενες εκλογές.

Στο ερώτημα ότι αν το κόμμα του αποβλέπει σε συνεργασία με την κυβέρνηση ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας με τη σημερινή κυβέρνηση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail