Ανατροπή! Πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Ρωσία - Πετάει το μπαλάκι στις διεθνείς ομοσπονδίες η ΔΟΕ

Φυσικά, η εν λόγω απόφαση της ΔΟΕ που ελήφθη κατά την έκτακτη σύσκεψή της -έπειτα από τις αποκαλύψεις του Καναδού καθηγητή Ρίτσαρντ ΜακΛάρεν για συστηματική φαρμακοδιέγερση στη Ρωσία από το 2011 έως το 2015- δεν αφορά τους ήδη αποκλεισμένους αθλητές του στίβου από το Ρίο.

Η απόφαση για τους ήδη τιμωρημένους με αποκλεισμό αθλητές ανήκει στην Παγκόσμια Ομοσπονδία στίβου (IAAF) και η ΔΟΕ τόνισε ότι όλοι οι υπόλοιποι αθλήτές θα λάβουν μέρος στην κορυφαία των διοργανώσεων υπό προϋποθέσεις. Εν ολίγοις... πετάει το μπαλάκι στις διεθνείς ομοσπονδίες αθλημάτων, οι οποίες όπως έπραξε και η IAAF καλούνται να αποφασίσουν για την τύχη των υπόλοιπων αθλητών.

Υπενθυμίζουμε ότι το Ρίο έχει αρχίσει να δέχεται αποστολές απ' όλες τις χώρες, καθώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αρχίζουν στις 5 Αυγούστου και ήδη βρίσκεται στο αεροπλάνο η δυνατή ομάδα της ενόργανης γυμναστικής της Ρωσίας, καθώς στις 6 του ίδιου μήνα αρχίζουν οι προκριματικοί.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail