ΙΣΛΑΜ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ! Υφέρπουσα Σαρία: ο εξισλαμισμός της Δύσης - Συγκλονιστικά αδιάσειστα στοιχεία

Στρατής Μαζίδης

«Σας λέμε ότι θα καταλάβουμε τη Ρώμη, όπως καταλάβαμε την Κωνσταντινούπολη με θέληση του αλλάχ. Θα κυβερνήσουμε τον κόσμο όπως είπε ο προφήτης Μωάμεθ» αναφέρει ο μουλάς στο ξεκίνημα του πολύ καλού ντοκιμαντέρ της Vidmax για τον εξισλαμισμό της Ευρώπης.

Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει την πραγματικότητα του ισλάμ με στοιχεία και αριθμούς ώστε τα επιχειρήματά του να μην επιδέχονται αμφισβήτησης.

Επί του πρακτέου το βίντεο επιχειρεί να αναδείξει τη μεγάλη αλήθεια του μουσουλμανισμού, ότι δηλαδή η τζιχάντ δεν είναι μια μικρή πλειοψηφία της θρησκείας αυτής αλλά πως το ίδιο το ισλάμ είναι τζιχάντ.

Πολύ εύστοχα επισημαίνεται πως οπουδήποτε συνορεύει το ισλάμ έχει χυθεί / χύνεται άφθονο αίμα
συνορα αιμα και πως διαφέρει από τις άλλες θρησκείες καθώς αποτελεί παράλληλα ένα κανονικό σύστημα διακυβέρνησης.

Το ντοκιμαντέρ καυτηριάζει τον εφησυχασμό της Δύσης η οποία προτιμά της ετικέττα της ισλαμοφοβίας για όσους αναδεικνύουν την αλήθεια παρά να αποδεχθεί την πραγματικότητα βλέποντας τα γεγονότα.

Στο δόγμα αυτό όλες οι θρησκείες είναι ίδιες και δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι τρομοκράτες, όμως όλοι οι τρομοκράτες είναι μουσουλμάνοι.

Ωστόσο έχει ενδιαφέρον να προσέξετε τα χαρακτηριστικά που παρουσιάζουν οι κοινωνίες στις οποίες εντοπίζεται το ισλάμ ανάλογα με τα ποσοστά τους επί του τοπικού πληθυσμού. Ξεκινώντας από το 0,5% και φθάνοντας έως τις χώρες στις οποίες κυριαρχεί, παρατηρείται μια διαρκής κλιμάκωση της εμφάνισης των βίαιων χαρακτηριστικών - απαιτήσεών του και μάλιστα ήδη από χαμηλά ποσοστά. Συνεπώς ας το προσέξουμε αυτό στην Ελλάδα.

Ενδιαφέρον έχουν επίσης τα υψηλότατα ποσοστά αποδοχής και δικαιολόγησης των επιθέσεων τρομοκρατίας από τους μουσουλμάνους. 

Ο αφηγητής αναρωτιέται πολύ ορθά πως αφού είναι θρησκεία της ειρήνης, τότε γιατί συνέχεια προξενεί αιματοχυσίες;

Στο τέλος γίνεται μια ιστορική διαπίστωση. Συρία - Τουρκία - Αίγυπτος - Ιράκ ήταν χώρες στις οποίες κυριαρχούσε η Χριστιανοσύνη. Το ισλάμ εξαπλώθηκε και δια της βίας τις εξισλάμισε σε τεράστιο βαθμό.

Η ίδια ακριβώς επιχείρηση βρίσκεται σήμερα σε εξέλιξη στην καρδιά της Ευρώπης.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail