Πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες διέρρηξαν το κοινοτικό κατάστημα Ειδομένης - Έκαψαν πόρτες και καρέκλες - Κλέβουν το πετρέλαιο των τρακτέρ

Το κοινοτικό κατάστημα Ειδομένης που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού, διέρρηξαν πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες χθες το βράδυ, προκειμένου να βρουν χώρο για να κοιμηθούν.

Οπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ειδομένης, Ξανθούλα Σουπλή, οι πρόσφυγες και οι παράνομοι μετανάστες διέρρηξαν το χώρο του γραφείου της σπάζοντας τις κλειδαριές και τον μετέτρεψαν σε προσωρινό καταφύγιο.

«Εστρωσαν κουβέρτες για να κοιμηθούν και διέλυσαν ξύλινες πόρτες και καρέκλες για να κάψουν και να ζεσταθούν».

Επίσης προσέθεσε ότι αγρότες της περιοχής καταγγέλλουν την κλοπή του πετρελαίου από τα τρακτέρ.

Όλα τα παραπάνω οδηγούν στο συμπεράσμα ότι η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη και παρατηρείται η πλήρης απουσίας της πολιτείας σε επίπεδο παροχής βοήθειας αλλά και τήρησης της τάξης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail