Πρωτοφανείς-προφητικές (;) καταγγελίες για όσα συμβαίνουν με τους παράνομους μετανάστες στο Κιλκίς - ΒΙΝΤΕΟ

Στρατής Μαζίδης

Το βίντεο που ακολουθεί από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Κιλκίς θα έπρεπε να το δουν όλοι οι Ελληνες αλλά αυτά δεν προβάλλονται φυσικά στα κανάλια, τα οποία παρουσίαζουν τη μια από τις πολλές εκδοχές των όσων συμβαίνουν αυτή τη στιγμή όπου συγκεντρώνονται πρόσφυγες και ιδίως παράνομοι μετανάστες από όλο το Μαγκρέμπ και το Σιάμ.

Το απόσπασμα αυτό που έχει δημοσιεύσει ο Teo Kyriakidis πρέπει να το δείτε ολόκληρο από την αρχή έως το τέλος διότι παρέχει διαρκώς πληροφορίες για τα όσα απίστευτα συμβαίνουν στο χωριό Χέρσο του Κιλκίς.

Στην αρχή θα ακούσετε ένα δημότη να λέει:

«είναι πολλοί, είναι πάρα πολλοί, είναι παράξενοι! Περνάνε στο σχολείο απέξω και στέλνουνε φιλιά στα παιδάκια μας, περνάνε στους δρόμους και σφυράνε στις γυναίκες μας»

Στη συνέχεια η σκυτάλη δίδεται στην εκπρόσωπο των κατοίκων, κ. Αναστασιάδη η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:

- 4.000 πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες έναντι υποπολλαπλάσιου αριθμού κατοίκων δημιουργούν μείζον ζήτημα για την καθημερινότητα

- Ασφυκτικά κατηλειμένοι οι δημόσιοι χώροι

- Το παιδί μου με ρωτά «πότε θα παίξω ξανά στην πλατεία», «πότε θα πάει στο σχολείο ελεύθερα χωρίς να φοβάται» συμπληρώνει μια άλλη μητέρα

- Ζητάμε το στρατό

- Οι βανδαλισμοί είναι καθημερινοί! Οι κλοπές είναι καθημερινές

Αλλά και από άλλους χωριανούς θα ακούσετε για «χασίσια στην πλατεία μέσα 15 χρονών παιδιά να καπνίζουν» και «φέρτε σύριους, δεν είναι σύριοι αυτοί»

Ένας πατέρας σημειώνει:

«Μέσα στο Κιλκίς κυκλοφοράνε 15 μέχρι 19 χρονών μαυριδεροί. Η κόρη μου σχολάει 1930 από το φροντιστήριο, έχω έρθει να πάω να την πάρω, μένω [...] και η κόρη μου πάει με ταξί φροντιστήριο. Φόβαμαι το κορίτσι μου να το στείλω εκεί πέρα»

Το πιο φοβερό ήταν η απάντηση του αστυνομικού σε μια κάτοικο η οποία χρησιμοποιεί αναγκαστικά το λεωφορείο και φοβάται πλέον τις νύχτες να περιμένει στη στάση. «Κι εγώ φοβάμαι!» της απαντά λέγοντας πως είναι μόνο ένας για όλη την περιοχή κι ενώ οι άνθρωποι αυτοί μέχρι τις 2300 βρίσκονται στην πλατεία του χωριού.

Συν τοις άλλοις διάβασα στο orthografos.blogspot το εξής:

Και σαν να μην έφτανε αυτό, άκουσα κι έναν ακροατή στο ραδιόφωνο, κάτοικο του Χέρσου, να περιγράφει πως χθες το βράδυ, γύρω στα μεσάνυχτα, χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού του καμιά 5-6 «πρόσφυγες» με μπόλικα παιδάκια, απαιτώντας να τους επιτρέψει να μπουν μέσα και να κάνουν μπάνιο!!!!

Οι κάτοικοι του Χέρσου δεν μπορούν να χαρακτηριστούν συλλήβδην ως φασίστες, ρατσιστές ή ξενοφοβικοί. Άλλωστε αναφέρουν γεγονότα. Επίσης στις πρόσφατες εθνικές εκλογές η ΝΔ επικράτησε του ΣΥΡΙΖΑ με μικρή διαφορά ενώ ως αριθμοί ψήφων είναι σχεδόν τα ίδια.
Αλήθεια εσείς τι θα κάνατε αν σφύριζαν κάποιοι μαυριδεροί στερημένοι μαροκινοί στη γυναίκα σας ή έστελναν φιλάκια στο γιο σας ή την κόρη σας κάτι απίθανοι τύποι από το Μπαγκλαντές; Σε εκείνες τις περιοχές δεν είναι που ο βιασμός πάει σύννεφο; Τι θα κάνατε αν τους βλέπατε σε ομάδες μέχρι αργά να βρίσκονται σε δημόσιους χώρους; Θα στέλνατε το παιδί σας μόνο του μέχρι τη γωνία; Εσείς θα πηγαίνατε; Τι θα κάνατε αν πηδούσαν στην ιδιοκτησία σας ή αν ερχόταν μια μεγάλη ομάδα να σας χτυπήσει επιτακτικά την πόρτα μες τη νύχτα για να μπει σπίτι σας; 

Δυστυχώς αυτά δεν απασχόλησαν την κυβέρνηση όταν καλούσε όλη την οικουμένη στην Ελλάδα με δώρο 6 μήνες παραμονή αρκεί να δηλώσουν "πρόσφυγες". Διότι αν πραγματικά θέλαμε να βοηθήσουμε τους πρόσφυγες, θα στέλναμε 10-15 καράβια σε ασφαλές λιμάνι και θα λέγαμε ότι εμείς μπορούμε να φιλοξενήσουμε όσο χρειαστεί 100.000 σύριους χριστιανούς. Και όχι τώρα, αλλά το 2012 ή 2013.

Σε όσους σύριους έρχονται, προστίθενται άλλοι τόσοι από οπουδήποτε. Αλλά και στους σύριους που έρχονται ελάχιστα ξέρουμε για το τι είναι ο καθένας. Πχ υποστηρίζουν τη νόμιμη κυβέρνηση της χώρας ή όσους παίρνουν κεφάλια; Τι ήταν ο καθένας από αυτούς στη χώρα του;

Δεν είναι τραγελαφικό να σου λέει ο αστυνόμος ότι...φοβάται; Αλλά και τι να κάνει ο άνθρωπος;

Όσοι νομίζουν πως το Κιλκίς είναι μακριά και ότι οι διαρρήξεις στην Ειδομένη και το χαλβάδιασμα γυναικών και τέκνων είναι - ευτυχώς - απίθανο, ας αναλογιστεί το σχέδιο των 325 mini hot spots σε όλους τους καλλικρατικούς δήμους. Μπορεί όμως να κάνει κάτι πιο απλό, να αναλογιστεί ποιοι τον κυβερνούν.

Αυτά που συμβαίνουν σήμερα στο Κιλκίς (και πιθανώς αλλού αλλά δε μας τα δείχνουν), είναι πολύ εύκολο να τα δείτε μεσοπρόθεσμα στο Χαλάνδρι, την Παλλήνη και το Ελληνικό.

Το έχουμε ξαναπεί, η πείνα και η στέρηση γεννούν έγκλημα. Πολλώ δε μάλλον όταν ένας υποψήφιος εγκληματίας δεν είναι καν πρόσφυγας και ανήκει σε μια κουλτούρα όπου τα πάντα υποβιβάζονται μπροστά στα θέλω και τις ορέξεις του.

Είμαστε πάρα πολύ κοντά στην καταστροφή, ενδεχομένως και σε ένοπλες συμπλοκές εντός συνόρων εξαιτίας μερικών αδαών, ανόητων και επικίνδυνων.

Οδηγούμαστε σε σκοτεινά μονοπάτια χωρίς επιστροφή...

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail