Αγκαλιά με το Νόμπελ Ειρήνης η Ελλάδα μετά τις πυρκαγιές στα στρατόπεδα προσφύγων

Όλο και πιο κοντά έρχεται η Ελλάδα στο Νόμπελ Ειρήνης, μετά τις δυο πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε δυο στρατόπεδα που επρόκειτο να φιλοξενήσουν πρόσφυγες στην περιοχή των Γιαννιτσών.

Οι εμπρηστές παραμένουν άγνωστοι αλλά τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, αφού φέρνουν την Ελλάδα πιο κοντά στο Νόμπελ Ειρήνης.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της νορβηγικής επιτροπής για το Νόμπελ Ειρήνης, Χένρικ Σίψεν, αναζητείται εναγωνίως κάποιος από τους εμπρηστές για να πάρει το Νόμπελ μαζί με την γιαγιά, τον ψαρά και την Σούζαν Σάραντον.

Ο Χένρικ Σίψεν τόνισε πως το να καις στρατόπεδα αποδεικνύει περίτρανα πως είσαι κατά του πολέμου και υπέρ της ειρήνης, οπότε δικαιούσαι το Νόμπελ Ειρήνης.

Επίσης, ο Χένρικ Σίψεν είπε πως είναι πολύ συγκινητικό το ότι οι Έλληνες καίνε τα στρατόπεδα, για να μην κλειστούν εκεί οι πρόσφυγες και χάσουν την ελευθερία τους.

«Οι Έλληνες ξέρουν πως οι πρόσφυγες είναι ελεύθεροι άνθρωποι και όχι εγκληματίες, οπότε έκαψαν τα στρατόπεδα για να μην χάσουν οι πρόσφυγες την ελευθερία τους» είπε συγκινημένος ο Χένρικ Σίψεν.

Το να καις στρατόπεδα για πρόσφυγες χωρίς τους πρόσφυγες μέσα, είναι ένδειξη ανθρωπισμού.

Ο εμπρησμός των δυο στρατοπέδων για τους πρόσφυγες στα Γιαννιτσά, αποδεικνύει πως οι Έλληνες θέλουν να βοηθήσουν τους πρόσφυγες να πάνε στις χώρες της βόρειας Ευρώπης -όπως επιθυμούν οι ίδιοι οι πρόσφυγες- και να μην φυλακιστούν στα Γιαννιτσά.

Οι κάτοικοι στα Γιαννιτσά ξέρουν πως είναι κάπως κατάρα να ζεις στα Γιαννιτσά, οπότε δεν θέλουν να πάθουν οι πρόσφυγες αυτό που ζουν οι ίδιοι.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε εκείνους τους κατοίκους των Γιαννιτσών που έκαψαν τα στρατόπεδα για να μην φυλακιστούν οι πρόσφυγες.

Οι κάτοικοι των Γιαννιτσών θέλουν να βοηθήσουν τους πρόσφυγες να περάσουν τα σύνορα και να μην παγιδευτούν στην Ελλάδα.

Σκέψου να είσαι πρόσφυγας και να σε εγκλωβίσουν στην Ελλάδα. Καλύτερα να έμενες στη Συρία με τους ισλαμοχίπστερ.

Τα Γιαννιτσά χαρίζουν στους πρόσφυγες την ελευθερία τους και στην Ελλάδα το Νόμπελ Ειρήνης.

Και δεν το ξέρουν.

Η αξεπέραστη ανιδιοτέλεια του απλού Έλληνα.

pitsirikos.net
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail