Να διαλύονται όλα γύρω σου και τα ΜΜΕ να ασχολούνται με κάτι οπίσθια κι ένα ζεϊμπέκικο

Του Στρατή Μαζίδη

Όταν ένας απλός χορός εξελίσσεται σε μέγα θέμα σε μια χώρα υπό διάλυση, τότε υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό που νομίζουμε. 

Αυτό βέβαια φανερώνει και τη δύναμη των ΜΜΕ που μπορούν να κάνουν το τίποτε, όπως ένα απλό χορό ή τις σπασμωδικές κινήσεις ενός μέχρι χθες άγνωστου ατόμου, σε πρώτης γραμμής θέμα της επικαιρότητάς τους.

Την ώρα που μεθοδεύεται,

- η πώληση των δανείων των Ελλήνων

- το περιουσιόλογιο που θα φέρει δημευτικούς φόρους

- το φακέλωμα του λαού με την ηλεκτρονική ταυτότητα

- η παρακολούθηση των πάντων με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές

- η υπερφορολόγηση του ελληνικού λαού

- η διατήρηση των πελατών με τη συντήρηση των διορισμένων στρατευμάτων και των 45αρων και 45αρηδων συνταξιούχων σε βάρος όλων των υπόλοιπων

- η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας σε τομείς που θεωρούσαμε αδιαπραγμάτευτους

Έρχονται και μας πετούν δύο x-large οπίσθια στη μούρη μπας και καλύψουν το οπτικό μας πεδίο μη τυχόν και ποτέ ξυπνήσουμε, αντιληφθούμε τι συμβαίνει κι αντιδράσουμε σε όλα αυτά. Ταυτόχρονα επιδίδονται και στον αντίστοιχο σχολιασμό ώστε να μην αποσπασθεί η προσοχή μας σε όσους φωνάζουν "Ξυπνήστε ρε!".

Μας αποκοιμίζουν μας αναλύσεις του κώλου! Έχει αρχίσει όμως να μυρίζει.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail