ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΕΙ τη ΝΔ όπως έκανε και με την Ελλάδα, ο Κώστας Καραμανλής ο Ραφηνάτος

Του Στρατή Μαζίδη

Το ιερό τοτέμ της Νέας Δημοκρατίας, ο Κώστας Καραμανλής αποκαθηλώνεται από μόνος του, αν και για να αποκαθηλωθείς, θα πρέπει πρώτα να έχεις φτάσει ψηλά και αυτό δεν μπορεί να ισχύει για τον τ. πρωθυπουργό.

Ο άνθρωπος που μολονότι πέτυχε δύο μεγάλες εκλογικές νίκες, κυβέρνησε μόλις 5 1/2 χρόνια ενώ ρίψασπις καθώς υπήρξε, σηκώθηκε κι έφυγε.

Ο πρωθυπουργός που έταξε αλλά δεν τόλμησε να βάλει τάξη στην Ελλάδα, ο άνθρωπος επί των ημερών του οποίου εκτροχιάστηκε εντελώς η ελληνική οικονομία, εκείνος που χάρισε 28 δις ευρώ στις τράπεζες φορτώνοντάς τα σε εμάς (μαζί με τους μισθούς όσων διόρισε ο Παυλόπουλος) κι έβαλε το τεράστιο λιθαράκι του ώστε να αποτελειωθεί ο τόπος, συνεχίζει.

Σειρά αυτή τη φορά έχει η Νέα Δημοκρατία κι εδώ θα αποδειχθεί αν οι νεοδημοκράτες έχουν νου και κρίση ή μπορεί να τους εξαπατά πολιτικά ο καθένας. 

Ας θυμηθούν μόνο τι συνέβη το καλοκαίρι όταν η αμφίρροπη μάχη του δημοψηφίσματος κρίθηκε ολοκληρωτικά μόλις τα ιερά ξόανα του παρελθόντος, όπως ο Καραμανλής, βγήκαν να απευθύνουν διαγγέλματα.

Ο άνθρωπος λοιπόν που στηρίζει τον Τσίπρα με τα χίλια και έστειλε στο Προεδρικό Μέγαρο τον έμπιστό του, τάσσεται υπέρ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ενώ ο τόπος φλέγεται κι ετοιμάζονται να νομοθετηθούν σχεδόν φασιστικές αντιλήψεις όπως το πλαστικό χρήμα που θα παρακολουθούνται τα πάντα και το περιουσιολόγιο (για να πληρώσει ο λαός και φόρο περιουσίας λίγο παρακάτω) τη στιγμή κατά την οποία απελευθερώνονται οι πλειστηριασμοί και τα δάνεια περνούν σε ξένα χέρια, αντιπολίτευση δεν υπάρχει.

Ο Τσίπρας, τι κι αν είναι εντελώς ανίκανος ή επικίνδυνος; Μόνος του παίζει.

Και ο Καραμανλής τι προτείνει; Τον Ευάγγελο. Αυτόν "να ούμε" που προεκλογικά το πρωί χτύπαγε τον Τσίπρα και το βράδυ τον παρακαλούσε να πάει στην Κουμουνδούρου να πιουν καφέ. Εκείνον που επιζητούσε να συνεννοηθεί με έναν...ψευτράκο και...βαρεμένο από τον ήλιο.

Είναι προφανές τι συμβαίνει εδώ. Ο Καραμανλής επενδύει στην καταστροφή της Ελλάδας από τον Τσίπρα, τον οποίο δεν ακουμπάει ώστε να μην τον πειράξει κι αυτός. Έπειτα μπορεί να κληθεί ως μεσσίας να μας σώσει και να μας ξαναμαναεπανιδρύσει.

Ελπίζω οι νεοδημοκράτες να τον στείλουν εκεί που του αξίζει και να αναδείξουν αυτόν που φαντάζει περισσότερο αντιπαθής σε όλους. Εκεί που κατήντησε η Νέα Δημοκρατία μόνο ένας "τρελός" μπορεί να τη σώσει.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail