Είδαν το αστέρι των Χριστουγέννων νωρίτερα οι τζιχαντιστές στη Συρία - 18 πύραυλοι κρουζ από Κασπία και Μεσόγειο - BINTEO

Η ειρήνη τελικά είναι μέγεθος που επιβάλεται…O Πούτιν κάλεσε τις ρωσικές δυνάμεις που επιχειρούν στη Συρία να μην χαλαρώσουν το ρυθμό τους τον ήδη εντατικοποποιημένο στην αντιτρομοκρατική αυτή εκστρατεία. «Οι σκοποί της μάχης εκτελέστηκαν και εκτελέστηκαν καλά. Αλλά αυτό δεν είναι ακόμη επαρκές για να καθαρίσει η Συρία από τους τρομοκράτες και τους ισλαμιστές μαχητές και μπει η Ρωσία στο απυρόβλητο ενδεχόμενων τρομοκρατικών επιθέσεων», δήλωσε ο Vladimir Poutine,την Παρασκευή στη Μόσχα. Ο ρώσος πρόεδρος τόνισε ότι ένα μεγάλο μέρος δουλειάς παραμένει ακόμη να ολοκληρωθεί και εξέφρασε την ελπίδα ότι «οι ακόλουθες φάσεις θα οδηγηθούν στο ίδιο επίπεδο ποιότητας και επαγγελματισμού και θα φέρουν τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα».

Αυτές οι δηλώσεις έγιναν στη συνέχεια της παρουσίασης στον ηγέτη του Κρεμλίνου των αναφορών των στρατιωτικών μονάδων που αφορούν τη διαδραμάτιση της αεροπορικής εκστρατείας της Ρωσίας στη Συρία. Περισσότεροι από 600 τρομοκράτες χτυπήθηκαν από πυραύλους κρουζ που εκτόξευσαν ρωσικά μέσα από την Κασπία Θάλασσα ανακοίνωσε ο Υπ.Άμυνας Sergueï Choïgou.



Οι 18 πύραυλοι κρουζ έπληξαν 7 στόχους τρομοκρατών στις επαρχίες Raqqa, Ibleb και Χαλεπίου εξολοθρεύοντας περισσότερους από 600 μαχητές του Ισλαμικού Κράτους ανέφερε την Παρασκευή ο Υπ. Άμυνας Sergueï Choïgou στον Vladimir Poutine. 3 ηγέτες της ISIS σκοτώθηκαν.600 τζιχαντιστές και πλέον σκοτώθηκαν στη Συρία στα περίχωρα της Deir Ez-Zor,από ρώσικους βομβαρδισμούς που κατέστρεψαν 23 στρατόπεδα εκπαίδευσης, 19 εργοστάσια οπαραγωγής όπλων και 47αποθήκες όπλων.



Ως συνέπεια της ρωσικής επιχείρησης 820 τρομοκρατικοί στόχοι καταστράφηκαν και μαι παράνομη δρομολόγηση 60.000 tonnes πετρελαίου στη μαύρη αγορά παρεμποδίστηκε. Μέρα με τη μέρα οι τρομοκράτες υποβάλονται ολοένα και σε μεγαλύτερες απώλειες και οι απώλειές τους σε αριθμούς είναι 1,5 εκατομύρια την ημέρα σήμερα σύμφωνα με τον Sergueï Choïgou. 15 σταθμοί συντήρησης και επεξεργασίας πετρελαίου καταστράφηκαν όπως και 525 βυτιοφόρα του Ισλαμικού Κράτους.

Σε διάστημα 4 ημερών η ρωσική αεροπορία χρησιμοποίησε 101 πυραύλους κρουζ και 1.400 tonnes βόμβες κατά του Ισλαμικού Κράτους.Τα πλοία του ρωσικού στόλου έριξαν 18 πυραύλους κρουζ Kalibr από την Κασπία και τη Μεσόγειο καταστρέφοντας στόχους σε απόσταση 1.500 km. «Την 20η Νοέμβρη ο στολίσκος από την Κασπία έπληξε με 18 πυραύλους κρουζ 7 στόχους στις επαρχίες Raqqa, Idleb και Χαλεπίου. Όλοι οι στόχοι καταστράφηκαν» , δήλωσε ο Choïgou. Ο ρωσικός στόλος δεσμεύθηκε στη Συρία με 10 πλοία εκ των οποίων τα 6 βρίσκονταν στη Μεσόγειο διευκρίνισε. sputniknews 20/11/15

Βίντεο που αναρτήθηκε από μέσα της ψευδοααντιπολίτευσης αναφέρεται στην εντατικοποίηση των ρωσικών βομβαρδισμών σε θέσεις τρομοκρατών στη Β Χάμα.

dimpenews
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail