ΕΠΤΑΨΥΧΗ ΣΥΡΙΑ! ΘΡΙΑΜΒΟΣ στο Deir Ezzor από τα ψυχωμένα παληκάρια

Στρατής Μαζίδης

Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Συρία η οποία αποδεικνύεται επτάψυχη. Το πρωί της Δευτέρας οι τζιχαντιστές εξαπέλυσαν μεγάλη επίθεση σε βάρος των θέσεων του στρατού στις γραμμές άμυνας του στρατιωτικού αεροδρομίου και στις περιοχές Al-Sina’a, Al-Haweeqa, Al-‘Amal Districts και το χωριό Al-Muri’iyah.

Ωστόσο η 137η Ταξιαρχία Πυροβολικού μαζί με το 17ο τμήμα και την 104η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία της Δημοκρατικής Φρουράς απέκρουσαν τις επιθέσεις και σε συνδυασμό με τις βοήθειες της ρωσικής αεροπορίας σκόρπισαν το θάνατο σε δεκάδες τζιχαντιστές αντιμετωπίζοντας και τα τρία κύματα επιθέσεων.

Νέκροι 55 τζιχαντιστές μαζί με τον...τυνήσιο διοικητή της μάχης.

Την ίδια ώρα η ISIL δοκίμασε την τύχη της στις θέσεις του στρατού στο Al-‘Amal και το Al-Sina’a (Industrial) στο Deir Ezzor μετρώντας δεκάδες νεκρούς πριν τραπούν σε φυγή.

Σύνολο νεκρών τζιχαντιστών το τελευταίο 24ωρο στο Deir Ezzor: παραπάνω από 150
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail