ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ κι ΟΛΟΥΣ! Ο Τσίπρας προτείνει μνημόνια ανθρωποθυσιών του ιδιωτικού τομέα αλλά μας ζητά να ψηφίσουμε ΟΧΙ

Του Στρατή Μαζίδη

Στο νέο του διάγγελμα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ζητά από τον ελληνικό λαό να ψηφίσει ΟΧΙ στην πρόταση των δανειστών, η οποία δεν ισχύει πια και κατά 90% ήταν ακριβώς ίδια με τη δική του.

Πώς είναι δυνατό να ζητάς από το λαό να καταδικάσει τα μνημόνια την ώρα που εσύ έστειλες αίτημα να ενταχθείς σε διετές πρόγραμμα, δηλαδή μνημόνιο έναντι € 29,1 δις;

Πώς είναι δυνατό να ζητάς από το λαό να καταδικάσει τα μνημόνια την ώρα που εσύ έστειλες αντιπρόταση στην τελευταία πρόταση Γιούνκερ με την οποία δέχεσαι τη ληστρική προκαταβολή φόρου 100% για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες.

Αν έχεις ένα φουκαρά επαγγελματία που έβγαλε καθαρό κέρδος πχ € 7.000,00 θα πληρώσει φόρο € 1.820,00. Αυτό έχει μια προκαταβολή φόρου σήμερα 55% ήτοι € 1.001,00, άρα
7.000,00 -1.820,00-1.001,00 = 4.179,00 (!!!) για να ζήσει, δηλαδή € 348,25 το μήνα.

Με την προκαταβολή φόρου στο 100% θα έχουμε:

7.000,00 - 1.820,00 - 1.820,00 = 3.360,00 (!!!) δηλαδή € 280,00 το μήνα.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ; Ή ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ; ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΠΟΤΕ;

Έχω μια άλλη ιδέα. Προκαταβολή φόρου 500% (να πληρώσουν 5 χρόνια μπροστά) και υποχρεωτική πώληση του ενός νεφρού (μας φτάνει το ένα). Κι έτσι θα απομειώσουμε το χρέος.


Χώρια όλα τα άλλα τα φορομπηχτικά.

ΟΧΙ κε Τσίπρα. ΟΧΙ σε ΟΛΟΥΣ και σε ΟΛΑ. Δεν είστε άξιος και έμπιστος να διαχειριστείτε το ΟΧΙ. Προσωπικά δε θα έδινε τίποτε σε κανέναν από εσάς τους 300. Ούτε 1 ευρώ για να αγοράσετε παγωτό από το περίπτερο δε σας εμπιστεύομαι.

Πάρε τον ένα και βάρα τον άλλο.

ΟΧΙ στον Τσίπρα και το Βαρουφάκη με τις θεωρίες του και τις μαλ@κίες του

ΟΧΙ στον Καμμένο που κατάπιε αμάσητα τζαμιά, ιθαγένειες, έκρηξη της εισόδου των παρανόμων μεταναστών αλλά θυμήθηκε την άμυνα της χώρας στις περικοπές. Πού τσίνισε για 400 εκ. όταν έδωσε 500 εκ. στους αμερικάνους.

ΟΧΙ σε Σαμαρά και Βενιζέλο με τον πρώτο που προσδοκά να επανέλθει

ΟΧΙ σε θολά ποτάμια

ΟΧΙ στη φορομπηχτική λιτότητα

ΟΧΙ σε αυτή την Ευρώπη των ανάλγητων

ΟΧΙ στον βουβό ένοικο του Πάκινγκχαμ

ΟΧΙ στο νωθρό της Ραφήνας που πρέπει κι αυτός να λογοδοτήσει μαζί με το διάδοχό του.

ΝΑΙ στην πρόοδο, ΝΑΙ στην προκοπή, ΝΑΙ στην ανάσα της ελεύθερης οικονομίας, ΝΑΙ στον ελληνικό λαό, ΝΑΙ στο 1.500.000 ανέργων που ζητούν δουλειά.

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ άνθρωποι ικανοί, με ένσημα, που έχουν εργαστεί, να πάνε μπροστά τη χώρα και να αποδώσουν δικαιοσύνη απέναντι σε όλους σας μιας και δε διαθέτετε ούτε ρωμαίικο ούτε γιαπωνέζικο φιλότιμο.

Την Κυριακή η μόνη ασφαλής λύση είναι η ΑΠΟΧΗ ώστε να αφοπλιστεί αυτή η επικίνδυνη παγίδα. Δε χειραγωγούμαστε και δε δίνουμε λευκές επιταγές σε ανθρώπους που πολύ απλά δεν μπορούν αλλά και σε εκβιαστές ή υποτακτικούς τους.

Αντί αυτού προτείνω άλλο δημοψήφισμα.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ; ΝΑΙ / ΟΧΙ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail