Η Χίλαρι έγινε έξαλλη καθώς χιλιάδες αμερικανοί έστειλαν πούρα στο γραφείο της

του SON OFEON

Η Χίλαρι αναφέρεται ότι έγινε έξαλλη και ταράχθηκε, καθώς αρκετές χιλιάδες πούρα  παραδόθηκαν πρόσφατα στο γραφείο της σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ανακοίνωση της ότι θα θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος το 2016.

Χάρη στη δικτυακή τοποθεσία  με το όνομα  Στείλτε στην  Κλίντον Πούρα
(http://sendclintoncigars.com), μια υπηρεσία που επιτρέπει τη δυνατότητα  να αγοράσει κάποιος  ανώνυμα  πούρα και  τα στέλνει  άμεσα  μέσω ταχυδρομείου στην Χίλαρι  Κλίντον, δεκάδες χιλιάδες Αμερικανοί  με  ωμό τρόπο  της  υπενθύμισαν  την πρώτη παραμονή της στο Λευκό Οίκο.

Για εκείνους που έχουν πάθει  βραχυπρόθεσμα  απώλεια μνήμης υπενθυμίζεται ότι  ο πρόεδρος Μπιλ Κλίντον  φέρεται να  χρησιμοποίησε ένα πούρο για να ευχαριστήσει σεξουαλικά την τότε  μαθητευόμενη του Λευκού Οίκου κα  Μόνικα Λεβίνσκυ.

Το  site Send Clinton Cigars στέλνει ένα όχι και τόσο υποσυνείδητο μήνυμα με την μορφή  "Κλίντον / Λεβίνσκι 2016 · Μην το καπνίσετε!", δίπλα  σε ένα λογότυπο κατά του καπνίσματος, για τα  πούρα που πρόκειται να παραληφθούν.

Kάπνισμα στο Oval γραφείο... 
Kάπνισμα στο Oval γραφείο...

Η τοποθεσία Στείλτε στην  Κλίντον Πούρα προσφέρει πολλά δώρα πούρων,  που μπορούν  να αγοραστούν  και να ταχυδρομηθούν  στην υποψήφια για την προεδρία κα Κλίντον.
Αναφέρει επίσης  ότι από τα έσοδα της πώλησης  θα επωφεληθεί το ίδρυμα Wounded Warrior (Τραυματίες Στρατιώτες), το οποίο φαίνεται να είναι άσχετο με την ενέργεια αυτή.
Το site που αναφέρει την είδηση  (Electleaders.com)  προσπάθησε να επικοινωνήσει  με τους ιδιοκτήτες της τοποθεσίας, αλλά δεν έλαβε απάντηση ακόμη.

ΠΗΓΗ http://electleaders.com/2015/04/hillary-furious-as-thousands-of-americans-send-cigars-to-her-office/


ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ

Oι Αμερικανοί πολιτικοί αντίπαλοι της κας Κλίντον άρχισαν την αποδόμηση της μέσω μίας ταχυδρομικής πλάκας.

Η πλάκα αυτή είναι σχετικά αθώα σε σχέση μ' αυτά που θα βγουν στο μέλλον.
Η κα Κλίντον πρέπει να απολογηθεί δημόσια ,γιατί φέρεται να χρησιμοποιούσε το ανεπίσημο και μη κρυπτογραφημένο email της για την επικοινωνία της με τους συνεργάτες της.
Κατηγορήθηκε δημόσια ότι στα email της αναφέρονταν πληροφορίες και έγγραφα, που θα μπορούσαν να πλήξουν την δημόσια ασφάλεια.

Η κα Κλίντον  όμως φρόντισε και το περιεχόμενο των ιδιωτικών  email  της διαγράφηκαν πριν διαρρεύσουν ή εξετασθούν από νομικούς.

Γνωρίζει σαν δικηγόρος ότι τα δημόσια αρχεία δεν θα μπορούσαν ποτέ να σβησθούν (περίπτωση Προέδρου Νίξον).

Γι΄αυτό φρόντισε ό τι θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο για την πολιτική της καριέρα να διακινείται μέσω του ιδιωτικού email της.

Αλλά σίγουρα στις HΠΑ υπάρχουν υπηρεσίες (NSA), που έχουν αναλύσει τα email και διατηρούν αντίγραφα.

Η περιπέτεια στη δικαιοσύνη  με τα ιδιωτικά email  του Στρατηγού Petraeus προς την ερωμένη του  δείχνει ότι οι σχετικές υπηρεσίες δεν περιορίσθηκαν μόνο στις αποστολές email, αλλά και στα στατικά email,  που έμεναν αποθηκευμένα τοπικά χωρίς να σταλούν ποτέ.

Υπενθυμίζεται ότι ο στρατηγός Petraeus έγραφε μηνύματα αλληλογραφίας χωρίς να τα στέλνει ,σε ελεύθερους λογαριασμούς επικοινωνίας,  με ψεύτικα στοιχεία και η ερωμένη του έμπαινε με τους κωδικούς του και τα διάβαζε.

Ο Στρατηγός Petraeus ήταν διευθυντής της CIA όταν ξέσπασε το σκάνδαλο, μπλέχθηκε με την δικαιοσύνη και αναγκάστηκε σε παραίτηση , καθώς το FBI διερευνούσε ανεξάρτητα τον τρόπο που διέρρευσαν στους τζιχαντιστές οι κινήσεις του Αμερικανού Προξένου στη Βεγγάζη.
Την ίδια εποχή η κα Κλιντον είχε κατηγορηθεί ως υπουργός Εξωτερικών  για την  αναποτελεσματικότητα της σχετικά με την προστασία του Αμερικανού Προξένου, που λυντσαρίστηκε  στη Βεγγάζη της Λιβύης.
Για λόγους ασφαλείας  αναφέρθηκε τότε προσχηματικά για τον Petraeus η εξωσυζυγική του σχέση και οι κίνδυνοι ασφαλείας από τις επικοινωνίες του μέσω email.
'Ετσι η αντίστοιχη δραστηριότητα της κας Κλίντον έμεινε κρυφή και στο απυρόβλητο των ερευνών και της δικαιοσύνης.
Aφού  βρήκαν την εποχή εκείνη τα σβησμένα μηνύματα του Petraeus, θα πρέπει  και τα σβησμένα μηνύματα της κας Clinton να έχουν καταγραφεί και αυτά από τότε.
Το  πρόσφατο σβήσιμο τους δεν μπορεί να την προστατεύσει από διαρροές στο μέλλον.
Aυτή η άτυπη  μέθοδος  κρυπτογραφίας ήταν  γνωστή  στο FBI, στην CIA, αλλά και στην NSA.
ΠΗΓΗ http://en.wikipedia.org/wiki/Petraeus_scandal

Η κα Κλίντον ενσαρκώνει   για τους οικογενειάρχες των ΗΠΑ την ντροπή του έθνους, γιατί ανέχθηκε την άτακτη σεξουαλική ζωή του συζύγου της ως Προέδρου στον Λευκό Οίκο και τον στήριξε ως το τέλος χωρίς ποτέ να τον χωρίσει.
Στο παρελθόν είχαν βγει φήμες  στο διαδίκτυο και για τη σεξουαλικότητα της ιδίας
ΠΗΓΗ http://www.thefrisky.com/2014-05-01/a-brief-history-of-hillary-clinton-lesbian-rumors/ ,
αλλά και για κινδύνους ασφαλείας σε σχέση  με συνεργάτιδα της.
ΠΗΓΗ http://en.wikipedia.org/wiki/Huma_Abedin
Η συνεργάτιδα της μάλιστα είχε παντρευθεί μεταγενέστερα με πολιτικό των ΗΠΑ, που παραιτήθηκε ατιμωτικά  ,όταν προέκυψε ότι ασχολούνταν κατ' επανάληψη με παρενόχληση γυναικών μέσω sexting.
ΠΗΓΗ http://en.wikipedia.org/wiki/Anthony_Weiner_sexting_scandals
Από τις ενδείξεις αυτές προκύπτει ότι η δημόσια εικόνα της  κας Κλίντον κινδυνεύει σοβαρά να ταυτισθεί με σεξουαλικά και άλλα σκάνδαλα.

Αυτά βέβαια με τον κατάλληλο χειρισμό θα μπορούσαν να διαγραφούν από τη συλλογική μνήμη των Αμερικανών ψηφοφόρων ή αντίθετα να στοιχειώσουν και να καταστρέψουν την Προεδρική της Υποψηφιότητα, ανάλογα με τα συμφέροντα πολιτικών κύκλων και των δύο μεγάλων κομμάτων των ΗΠΑ.

Γεγονότα και πληροφορίες, καθώς και φωτογραφίες ή βίντεο ,θα μπορούσαν  να ξεπηδήσουν ξαφνικά  από το παρελθόν την κατάλληλη στιγμή.

Η κα Κλίντον στηρίζεται από λόμπυ, που ενεργούν τον τελευταίο καιρό επικίνδυνα για την διεθνή ασφάλεια.

Επέτρεψε την περίοδο που χειριζόταν την Εξωτερική Πολιτική να ανθήσουν στην Μέση Ανατολή τα ένοπλα κινήματα, που προκάλεσαν  το χάος στη Λιβύη, στη Τυνησία, στην Αίγυπτο, στο Ιράκ και αλλού.

Για την ώρα η κατάσταση στις περιοχές αυτές εμφανίζεται να είναι υπό έλεγχο, αλλά αυτό θα μπορούσε ν' αλλάξει απότομα, όπως απέδειξαν οι επιτυχίες του ISIS στο Ιράκ.
Η τακτική του Διαίρει και Βασίλευε θέλει επιδέξιους χειρισμούς, που η κα Κλίντον από μόνη της αδυνατεί να συλλάβει και να εκτελέσει.

Η κα Κλίντον στερείται τα αναγκαία αντανακλαστικά για να αποτρέψει την επερχόμενη κρίση με αφορμή την Υεμένη και την Σαουδική Αραβία.

Αδυνατεί να ελέγξει αποτελεσματικά τις κινήσεις του Ισραήλ, που ετοιμάζεται να μπει σε περιπέτειες με το Ιράν.

Δεν κατανοεί τον κίνδυνο για αποσταθεροποίηση στην Αίγυπτο, όπου το δικτατορικό καθεστώς τελευταία εξοπλίζεται χωρίς εμφανή λόγο με ρωσικά και γαλλικά οπλικά συστήματα.
Αγνοεί τον κίνδυνο από την αναρχία στη Λιβύη και τον ρόλο που η χώρα αυτή παίζει για την αύξηση της λαθρομετανάστευσης στην Ευρώπη.


Για όλα αυτά θα κριθεί σύντομα ανεπαρκής.
Αν τελικά καταφέρει να γίνει η κύρια Προεδρική Υποψήφια για τους Δημοκρατικούς, θα είναι ο ευαίσθητος κρίκος που θα σπάσει για να περάσει η Προεδρία στους Ρεπουμπλικάνους το 2016.
Μέχρι τότε υπάρχει άφθονος χρόνος για την πολιτική φθορά της.

Και αυτά θα γίνουν για να αναδειχθεί το νέο και το άγνωστο στην ηγεσία του Λευκού Οίκου.
Χρειάζονται μόνο  φθαρμένοι υποψήφιοι και από τις δύο πλευρές και η κατάλληλη ευκαιρία πριν τον Νοέμβριο του 2016.

Οι επόμενες  Προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ είναι προγραμματισμένες να γίνουν στις 8 Νοεμβρίου του 2016.

Αλλά πάντα υπάρχουν και γεγονότα, που δεν μπορούν να προβλεφθούν, όπως πχ η πρόσφατη βελτίωση των σχέσεων Κούβας και ΗΠΑ.
ΠΗΓΗ http://gr.euronews.com/2015/04/10/cubans-appear-hopeful-for-relations-with-the-us/

Τι έγινε την τελευταία φορά, που υπήρξε προσπάθεια παρόμοιας προσέγγισης το 1963?
Yπάρχουν γεγονότα, που  αντίθετα έχουν προβλεφθεί από καιρό.

Η πραγματοποίηση τους πρέπει πάσει θυσία να αποτραπεί για να μην έχουμε τραγική επανάληψη της ιστορίας στις ΗΠΑ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail