Συγκλονίζει το ΒΙΝΤΕΟ - ΜΗΝΥΜΑ του σύριου στρατιώτη από την πρώτη γραμμή του μετώπου προς τους απανταχού συμπατριώτες του

Του Στρατή Μαζίδη

Δίχως πολλά σχόλια κι επεξηγήσεις διαβάστε και ακούστε το Σύριο στρατιώτη να μιλά από την πρώτη γραμμή του μετώπου. Σε απόσταση αναπνοής από τους τζιχαντιστές του ισλαμικού κράτους κι άλλες "επαναστατικές" ομάδες.

Δε γνωρίζουμε το όνομά του, είμαστε όμως βέβαιοι πως πρόκειται για έναν ήρωα.

Ακολουθεί το μήνυμά του και το βίντεο:

Αυτή είναι η σημαία της "επανάστασης". Εδώ είναι η ISIL και από την άλλη πλευρά η "επανάσταση".

Μπορείτε να το δείτε;

Ελάτε από εδώ, υπάρχει και μια λευκή σημαία. Δεν ξέρω αν πρόκειται για λευκή σημαία ή για μια άλλη τρίτη αντάρτικη ομάδα. Δε γνωρίζω πως λέγεται.

Αλλά άσχετα από αυτό, εμείς υπερασπιζόμαστε τις θέσεις μας.

Χαμπίμπι αν έχεις εγκαταλείψει τη χώρα, νιώσε λίγη ντροπή. Αν έχεις εγκαταλείψει τη χώρα και τώρα ρίχνεις το φταίξιμο σε εμάς.

Έφυγες και είπες "ζούμε στο εξωτερικό αλλά παρακολουθούμε τα νέα και το τι "συμβαίνει"".

Χαμπίμι, εμείς ο Συριακός Αραβικός Στρατός δεν πολεμάμε μόνο για εμάς , πολεμάμε για το κάθε παιδί και την κάθε μητέρα στη Συρία.

Φυσικά δε μιλάω για όλους όσους έφυγαν αλλά για ορισμένους.

Βλέπεις εδώ το χώμα; Ακόμη κι αν είναι βρώμικο, αύριο, όταν καθαρίσουμε τη χώρα με τη βοήθεια του Θεού, ακόμη κι αν εγώ πεθάνω, κι άλλοι πολλοί στρατιώτες πεθάνου, μιλώ εκ μέρους κάθε σύριου στρατιώτη, αυτό το κομμάτι εδάφους, βλέπεις πως το τρίβω στο χέρι μου; Θα εύχεστε να έχετε την ευκαιρία να το μυρίσετε.

Ντροπή στον καθένα που ξεπούλησε την πατρίδα.

Αντίο!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail