Mη φοβού· αντιλαβού!

Γράφουν η Βάσια Ζαριφοπούλου και ο Νίκος Γεωργαντζάς

Εάν εμφορούμαστε από τα ελληνικά ιδανικά, είναι απολύτως αδιανόητο να έχουμε διάθεσι ή πρόθεσι να συμμετέχουμε σε κάποιο κόμμα, δόγμα ή σε κάποια στοά. ΄Οσο γίνεται πιο μακρυά από εμάς όλα τούτα τα μιαρά, φαύλα υποπαράγωγα του Δεσποτικού Καθεστώτος Εξουσίας και Κατοχής (ΔΚΕΚ), της εν Ελλάδι και Κύπρω τυραννικής κομματοκρατίας.

Mη φοβού! Καθόσον είναι επίσης αδιανόητο να διακατεχόμεθα από φόβο, εφ’ όσον διακατεχόμεθα από αρετή: φάρμακον ἀρετᾶς ἐπί θανάτῳ.

ΔΕΝ μας ενδιαφέρει, τις Ελληνίδες και τους ΄Ελληνες, καμμία υψηλόβαθμος ή και χαμηλόβαθμος υπαλληλική θέσις, είτε σε ένα υπουργείο ή σε ένα δημαρχείο του ΔΚΕΚ. ΄Οχι μόνον μας είναι παγερά αδιάφοροι οι θώκοι των συγκατανευσιφάγων υπουργών του ΔΚΕΚ, αλλά ποσώς μας θέλγουν οι θέσεις των επίσης δουλοπρεπών δημάρχων, υπαλλήλων και κλητήρων του.

ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να συμμετέχουμε, οι Ελληνίδες και οι ΄Ελληνες, καθ’ οιονδήποτε τρόπον, στις δυστυχώς συχνά παρατηρούμενες προσπάθειες επιβολής κάποιας δήθεν ‘benevolent’ ή ‘φιλανθρωπικής’ δικτατορίας, από άτομα που πολεμούν να την επιβάλλουν, δήθεν εναντίον του ΔΚΕΚ. ΄Οχι, ποτέ!

Εκείνο που πρέπει πρώτα να κατανοούμε, οι Ελληνίδες και οι ΄Ελληνες, είναι ο πολυδιαφημισμένος στην νεο-μεταμοντέρνα μας προσωρινότητα θεσμικός σχεδιασμός της ιεραρχίας των ομοκέντρων κύκλων κεντρικής εξουσίας και δυνάμεως του ΔΚΕΚ της τυραννικής κομματοκρατίας (Σχ. 1α). Η προπαγάνδα του ΔΚΕΚ διαρκώς προωθεί διεθνώς τούτη την ιεραρχία των ομοκέντρων κύκλων, μέσω του κλισέ-σύνθηματος της ‘pluricentric governance’ ή διακυβερνήσεως δικτύων κεντρικής εξουσίας και δυνάμεως του ΔΚΕΚ.

Σε τρεις διαστάσεις ή ‘3D’, ο θεσμικός τούτος σχεδιασμός της ιεραρχίας των ομοκέντρων κύκλων δεν αποδίδει μία σφαιρική δομή λήψεως συλλογικών αποφάσεων, αλλά την καθεστωτική ιεραρχία της κλιμακωτά-κωνικής πυραμίδος κεντρικής εξουσίας και δυνάμεως του ΔΚΕΚ (Σχ. 1β), δηλαδή φανερώνει τον ανατολίτικο δεσποτισμό σε όλο του το μεγαλείο! Αντιστρόφως, η κάτοψις της κλιμακωτά-κωνικής πυραμίδος, ήτοι η δισδιάστατος ή ‘2D’ προβολή της, επίσης αποδίδει την ιδίαν ακριβώς ιεραρχία των ομοκέντρων κύκλων κεντρικής εξουσίας και δυνάμεως του ΔΚΕΚ της τυραννικής κομματοκρατίας (Σχ. 1α).

Στο όνομα δήθεν της ‘φιλανθρωπίας’, το δεσποτικό καθεστώς των τυραννικών κομμάτων προσπαθεί με κάθε τρόπο να αφανίσει τον ελληνικό μας κόσμο και πολιτισμό. Εκεί ακριβώς αποσκοπούν όλες οι δήθεν ‘επενδύσεις’ του στο οικόπεδο του προτεκτοράτου ‘Greece’.

Ο μοναδικός, διακαής μας πόθος είναι να δούμε, οι Ελληνίδες και οι ΄Ελληνες, την συλλογικότητά μας να αυτοθεσμίζεται υπέρ πατρίδος, άνευ προσωποπαγών ηγετών ή οπλαρχηγών κεντρικής εξουσίας και δυνάμεως, α λα ΔΚΕΚ. Είναι άρδην επιτακτική η ανάγκη να δημιουργήσουμε φυτώρια πρακτικής εκμαθήσεως των τρόπων της ελληνικής πολιτείας, ώστε να αποκτήσουμε συλλογικά, πέραν της επιθυμίας μας, την συλλογική επίσης ικανότητα να την αναπλάσουμε.

Πώς; Ιδού πώς και τι μπορούμε όλες και όλοι μαζί να πράξουμε συλλογικά οι Ελληνίδες και οι ΄Ελληνες, πρωτίστως σε τοπικό επίπεδο, χωρίς καμμία κεντρική εξουσία, ώστε συλλογικά να επιβιώσουμε ως ένα έθος και έθνος ελληνικό:

Ελληνικά: https://www.facebook.com/notes/νίκος-τανάλιας/η-σφαιρικη-δομη-λειτουργιασ-μιασ-εδεε/364037210466550?pnref=story.

English: https://www.facebook.com/notes/νίκος-τανάλιας/the-spherical-structure-of-a-cssc/366251626911775?pnref=story.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail