Να φέρει η ΕΥΠ το Χριστοφοράκο στην Ελλάδα όπως η Μοσάντ τον Αιχμαν στο Ισραήλ

Του Στρατή Μαζίδη

Τη σέντρα την έβγαλε ωραία ο Μπαλασόπουλος όπως σημειώσαμε ευθύς αμέσως ρωτώντας το Σόιμπλε τη γνώμη για το γεγονός ότι πίσω από κάθε σκάνδαλο διαφθοράς κρύβεται μια γερμανική εταιρεία και το Χριστοφοράκο.

Δυστυχώς ο Βαρουφάκης απλά χαμογέλασε σαρδόνια αντί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Αφού λοιπόν ο Σόιμπλε έκανε την πάπια επικαλούμενος γνωμικά του να κοιτάζει ο καθένας την πόρτα του., το olympia έδωσε μια ωραία ιδέα στην ΕΥΠ να φέρει πακεταρισμένο στην Ελλάδα τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της Siemens.

Εξαιρετική ιδέα!

Βουτήξτε λοιπόν τον κ. Χριστοφοράκο και την υποτιθέμενη τέως σύζυγό του όπως άρπαξαν οι ισραηλινοί τον Αιχμαν τόσο μαεστρικά δίχως να το αντιληφθεί κανείς.

Εδώ μάλιστα θα είναι πολύ πιο εύκολα. Κανένας έλεγχος δε γίνεται στα σύνορα μεταξύ χωρών της ΕΕ ώστε να βγει από τη Γερμανία και μετά θα βρεθεί ο τρόπος να επιστρέψει ο «κύριος» στην πατρίδα του και να αρχίσει να μιλάει.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail