Η πολιτική τάξη επιμένει επικίνδυνα να αγνοεί τα μηνύματα των ψηφοφόρων με τη Χρυσή Αυγή

Του Στρατή Μαζίδη

Για τέταρτη διαδοχική εκλογική αναμέτρηση η Χρυσή Αυγή διατηρεί ακέραιες τις δυνάμεις της με μια σημαντική επισήμανση. Ότι τις τελευταίες δύο έκανε ένα προεκλογικό αγώνα μέσα από τη φυλακή και εντελώς αποκλεισμένη από τα ΜΜΕ. Αναρωτιέται κανείς που θα έφτανε, αν διηξήγαγε τον προεκλογικό της αγώνα με διαφορετικούς όρους.

Ωστόσο το σύνολο των πολιτικών κομμάτων φαίνεται πως εξακολουθεί να αγνοεί τα μηνύματα των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής. Ουσιαστικά είτε συμπεριφέρονται ωσάν να μην υπάρχουν ούτε αυτοί ούτε η επιλογή τους είτε σταμπάρουν συλλήβδην περίπου 450.000 ανθρώπους ως ναζιστές.

Το θέμα όμως είναι ότι υπάρχει και σε ένα ευμετάβλητο πολιτικό σκηνικό, ενδέχεται σε κάποια μελλοντική στιγμή να μην μπορεί να αγνοηθεί.

Το πολιτικό σύστημα ασχολήθηκε με τη Χρυσή Αυγή ώστε να την αντιμετωπίσει ως πολιτικό κίνδυνο όταν η κυβέρνηση της ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς φοβήθηκαν τις δημοσκοπήσεις και τον κίνδυνο να υποστούν μεγάλες απώλειες, οπότε φρόντισαν με χολυγουντιανές παραγωγές να κλείσουν στη φυλακή αρκετούς χρυσαυγίτες βουλευτές οι οποίοι παραμένουν - στην πλειοψηφία τους - ακόμη έγκλειστοι.

Ακόμη όμως και αυτό κάηκε ως χαρτί ακριβώς λόγω του χειρισμού αλλά και των αποκαλύψεων με το Μπαλτάκο. Οτιδήποτε και να προκύψει από τη δίκη, όταν γίνει, εκτιμώ πως εξαιτίας των έως τώρα κινήσεων, ελάχιστα θα επηρρεάσουν.

Τα μηνύματα δεν είναι πάρα πολλά. Τα εθνικά θέματα, η υψηλή ανεργία, τα σκάνδαλα του πολιτικού προσωπικού. Ωστόσο την κορωνίδα αποτελεί γ παράνομη μετανάστευση σε συνδυασμό με την εγκληματικότητα.

Αν αντιμετωπιστούν αυτά τα δύο, τότε θα μειωθούν δραστικά και τα ποσοστά της Χ.Α. σε προ μνημονίου επίπεδα. Η Ελλάδα μετατρέπεται σε αποθήκη μουσουλμάνων.

Η παράνομη μετανάστευση δεν αντιμετωπίζεται ούτε με επικοινωνιακές και συνάμα απάνθρωπες Αμυγδαλέζες, ούτε με σκούπες που τους μαζεύουμε από εδώ και τους πετάμε εκεί, αλλά ούτε και με τα νέα ήθη του ανοίγουμε πόρτες και παράθυρα να έρθουν μέσα όλοι, ειδικά όταν κυκλοφορούν άνετα στη χώρα σύμφωνα με μυστικές υπηρεσίες ακόμη και τζιχαντιστές που έχουν κόψει κεφάλια κατά συρροή στη Συρία.

Υπάρχουν απλά, αναίμακτα βήματα ώστε το πρόβλημα να λυθεί άμεσα, αποτελεσματικά και ειρηνικά τα οποία έχουμε παραθέσει παλαιότερα όπως η υψηλή φορολόγηση στα καταστήματα τύπου western union όταν ο εμβάζων δεν μπορεί να αποδείξει τη νομιμότητα των ποσών που εμβάζει, την κατάργηση του Δουβλίνο ΙΙ κτλ.

Η εμμονή του πολιτικού προσωπικού να αδιαφορεί σε συνδυασμό με τις απόψεις της νέας υπουργού κ. Χριστοδουλοπούλου, πολύ φοβάμαι ότι θα οδηγήσουν σε διόγκωση του προβλήματος, άνοδο της Χ.Α. και στη συνέχεια σε εκρηκτικά γεγονότα με ανυπολόγιστες κοινωνικές προεκτάσεις σαν αυτά που έζησε το Παρίσι πριν λίγα χρόνια. Και αυτό πρέπει να το αποφύγουμε όσο είναι ακόμη καιρός.

Μακάρι να διαψευσθώ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail