Άλλος με τη βάρκα μας!

Της Μαρίνας Σολδάτου

Μας πληροφορούν ότι "Βομβάρδιζαν όλη τη νύχτα οι Αμερικανοί στόχους στη Συρία....
Για πόσο βλάκες μας περνούν; Κάποιους και κάτι εξυπηρετούν, για να τους αφήνουν, να υπάρχουν, ενώ θα έπρεπε, να είχαν εξολοθευτεί χθες.

Άν ήθελαν πράγματι την εξόντωση των τεράτων του Χαλιφάτου της Συρίας, θα τους είχαν ξεπαστρέψει αμέσως και θα είχαν βάλει τιμωρία και τους Τούρκους, που σιγοντάρουν και περιθάλπτουν τους δολοφόνους, για να αγοράζουν το πετρέλαιο κοψοχρονιάς από τις πετρελαιοπηγές, που έχουν στην κατοχή τους oi κυνηγοί κεφαλών και όχι μόνο.

Το Παρίσι έχει μετατραπεί σε εμπόλεμη ζώνη από επίθεση ενόπλων Ισλαμιστών με έντεκα νεκρούς σε εφημερίδα, που σατίριζε το Μωάμεθ, πράγμα προσβλητικό για τους Μουσουλμάνους. Μια μέρα μετά, βομβιστική επίθεση σε γαλλικό εστιατόριο κοντά σε τέμενος. Οι Γάλλοι απαντούν με εμπρησμούς σε τόπους προσευχής των Μουσουλμάνων. Φαίνεται, ότι το φυτίλι άναψε για τα καλά.

Είναι γεγονός ότι, οι λαοί της Ανατολής από τη φύση τους είναι πολύ διαφορετικοί από τους δυτικούς. Διαφορετικές κουλτούρες, διαφορετικά ήθη, θρησκοληψία έως επικινδυνότητος. Πολύ δε περισσότερο για τους μαχητές του Χαλιφάτου της Συρίας.

Βλέπουμε ότι οι Ισλαμιστές θεωρούν ύψίστη τιμή να πεθάνουν ως μάρτυρες του Μωάμεθ αντίθετα με μας που η θρησκεία μας, θεωρεί την ανθρώπινη ζωή θείο δώρο. Κάθε μέρα συνειδητοποιούμε, ότι ο λύκος δεν μπορεί να συμβιώσει με τα πρόβατα. Δεν είναι δίκαιο, να θρηνούμε θύματα στο όνομα της πολυκοσμικότητας. Ούτε είναι δίκαιο να κλείνουμε τα μάτια σε αποκεφαλισμούς αθώων στο όνομα του Ισλάμ.

Μπροστά στον κίνδυνο των τρομοκρατικών επιθέσεων γίνεται λόγος για παγκόσμια προσπάθεια αντιμετώπισης τέτοιων φαινομένων, με ειδικά εκπαιδευμένο στρατό. Βεβαίως σήμερα ο παγκόσμιος στρατός θα αντιμετωπίσει τους τρομοκράτες. Αύριο ποιον;

Δυστυχώς δε ζούμε σε έναν όμορφο κόσμο αγγελικά πλασμένο ούτε αγγελικά σχεδιασμένο. Ίσως πρέπει, να ψαχτούμε καλύτερα για την ασφάλειά μας. Η εγκληματικότητα αυξάνεται επικίνδυνα και εμείς δείχνουμε ανέτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε.

Αυτή η πληθώρα των καλάσνικοφ στα χέρια των Αλβανών στη χώρα μας είναι ανησυχητική. Πού βρίσκουν τόσα όπλα εν καιρώ ειρήνης όντες φτωχοί μετανάστες; Ακούμε η Αλβανική μαφία, η Βουλγαρική μαφία, πού; Μέσα στη χώρα μας!

Εντελώς συμπτωματικά, αυτές οι καραβιές που μπουκάρουν λαθραία, στην πλειονότητά τους είναι Ισλαμιστές στο θρήσκευμα. Πού βρίσκουν τόσα χρήματα κατά κεφαλήν οι πάμφτωχοι Πακιστανοαφγανοιρακινοί, για να τα δώσουν στον Τούρκο λαθρέμπορο, από τη στιγμή που στη χώρα τους με αυτό το ποσό αγοράζουν πολυκατοικίες; Η Ελλάδα αποτελεί πύλη εισόδου μεταναστών από την Ανατολή. Ένας λόγος παραπάνω για αυστηρότερη περιφρούρηση της χώρας από

Είναι ξεκάθαρο, ότι αναφερόμαστε στους άκραίους εθνικιστές τυχοδιώκτες, που περνάνε τα σύνορά μας με κακούς σκοπούς και όχι στους νόμιμα εργαζόμενους αλλοδαπούς. Μπορούμε να κυκλοφορούμε ήσυχοι; Μπορούμε να κοιμώμαστε ήσυχοι;

Οι ελληνικές Αρχές τί κάνουν; Γιατί οι γείτονες Ιταλοί κι οι άλλοι Ευρωπαίοι εταίροι απ' όσο γνωρίζουμε, δεν είναι τόσο φιλόξενοι όσο εμείς.

Βεβαίως πρέπει, να είμαστε άνθρωποι και να δείχνουμε συμπόνοια στους μετανάστες. Ίσως αύριο να βρίσκονται τα παιδιά μας στη θέση τους, ξένοι σε κάποιο άλλο τόπο, αλλά χωρίς να καίνε τη σημαία της χώρας, που τους δέχτηκε, χωρίς να σχεδιάζουν και να διανέμουν χάρτες της "Μεγάλης Ελλάδας" και προ πάντων χωρίς καλάσνικοφ στα χέρια.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail