Στα χέρια των ισλαμιστών η νεαρή ισραηλινή του IDF που πολεμούσε στο πλευρό της YPG; - ΦΩΤΟ

Στρατής Μαζίδης

Στα χέρια των ισλαμιστών είναι πολύ πιθανό να έπεσε η Τζιλ Ροζεμπεργκ (32 ετών), η καναδο-ισραηλινή πρώην στρατιωτίνα των Ενόπλων Δυνάμεων του Ισραήλ (IDF) η οποία πολεμούσε στο πλευρό των κούρδων στο Κομπάνε.

Εδώ και αρκετό καιρό είχε να δώσει σημεία ζωής μέσω ίντερνετ, ωστόσο πριν περίπου μια εβδομάδα είχε διαμηνύσει πως κρυβόταν σε μια περιοχή δίχως πρόσβαση στο ίντερνετ.

Ξένες ιστοσελίδες αναφέρουν ότι πιάστηκε αιχμάλωτη σε κάποια εχθροπραξία και μετά από τρεις επιθέσεις αυτοκτονίας των τζιχαντιστών σε θέσεις των κούρδων μαχητών.

Όπως σημειώνει η Jerusalem Post ούτε η ISIL ξεκαθαρίζει το που την έπιασε (στο Κομπάνι της Συρίας ή στο Ιράκ) ενώ δεν παρέχεται καμία άλλη σχετική αποδεικτική πληροφορία, πχ οι συνθήκες της σύλληψής της, το πού βρίσκεται κτλ.





Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail