Ετοιμάζουν νέο ύπουλο χτύπημα στη Συρία

Του Στρατή Μαζίδη

Οι βρωμιάρηδες της ιστορίας είναι έτοιμοι να ξαναχτυπήσουν τη Συρία με ένα νέο ύπουλο χτύπημα ύστερα από την προβοκατόρικη επίθεση με χημικά πέρυσι το καλοκαίρι.

Και λέμε βρωμιάρηδες διότι δεν ξεχνάμε ποτέ ότι οι Γάλλοι το 1920-21 αποχώρησαν από τη Μικρά Ασία αφήνοντας στον Κεμάλ όπλα και εφόδια. Δεν ξεχνάμε πως η δήθεν γαλλική υπερδύναμη που βγαίνει και μιλάει, κατέρρευσε σαν πυργάκι στην άμμο της θάλασσας από τις δυνάμεις του Αξονα στο Β' ΠΠ με τη μαύρη σελίδα της κυβέρνηση του Βισί.

Τώρα λοιπόν επανέρχονται συντονισμένα με την Αγκυρα. Χτυπούν μια ο ένας, μια ο άλλος.

Μετά τις δηλώσεις Νταβούτογλου ότι η Τουρκία θα εμπλακεί στο συνασπισμό μόνο αν ο πόλεμος κατά των τζιχαντιστών γίνει πόλεμος κατά του Ασαντ και ύστερα από τις αναφορές ότι οι βομβαρδισμοί θα πρέπει να επεκταθούν στο Ιντλέμπ, τη Χομς και το Χαλέπι όπου όλως τυχαίως θριαμβεύει ο συριακός αραβικός στρατός, έρχεται ο γάλλος ΥΠΕΞ Φαμπιούς να δηλώσει:

Laurent Fabius dévoile les vrais objectifs de la coalition contre DAECH
Ο Φαμπιούς
«Η Γαλλία δεν μπορεί να κωφεύει ούτε στον κατακερματισμό της Συρίας ούτε στην εγκατάλειψη των κατοίκων του Χαλεπίου σε μια ακραία τραγική τύχη. Γι αυτό με τους εταίρους μας της συμμαχίας οφείλουμε να φέρουμε τις προσπάθειές μας στο Χαλέπι. Με δύο ξεκάθαρους στόχους: να ενισχύσουμε την υποστήριξή μας στη μετριοπαθή συριακή αντιπολίτευση και ν απροστατεύσουμε τον πληθυσμό από τα δίδυμα εγκλήματα του καθεστώτος και της Daech. Μετά το Κομπάνι πρέπει να σώσουμε το Χαλέπι» (απόδοση dimpenews).

Από που να σώσετε το Χαλέπι κε Φαμπιούς; Από τη νόμιμη κυβέρνηση της χώρας και να το παραδώσετε στους τρομοκράτες του FSA που πρώτοι μας δίδαξαν τους αποκεφαλισμούς και τον κανιβαλισμό;

Εδώ είστε ανίκανοι μαζί με το γελοίο εραστή που παριστάνει τον πρόεδρο της Γαλλίας να ορθώσετε ανάστημα στη γερμανική Ευρώζωνη και να σώσετε το δικό σας λαό ο οποίος σας έδωσε τη θλιβερή πρωτιά της πιο αποτυχημένης κυβέρνησης σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Είναι προφανές πως οι βρωμιάρηδες της ιστορίας, έχουν κοινούς στόχους στη συριακή γη και ενώνονται σε μια ανίερη συμμαχία για να τους πετύχουν τη στιγμή που η κυβέρνηση της Συρίας αρχίζει σιγά σιγά σε κάποιες χώρες να αποκτά ερείσματα και να ελέγχει την κατάσταση.

Σταματήστε κύριοι να στηρίζετε κατσαπλιάδες, μαστουρωμένους, αποβράσματα, κτηνοβάτες, και βιαστές. Αλλά αφού είστε όμοιοί τους.

Πάψτε πια να διαλύετε χώρες και λαούς. Σεβαστείτε τον ιστορικό λαό της Συρίας.

Ας κοιτάξει ο κ. Νταβούτογλου το δικό του μωσαϊκό λαών και μειονοτήτων και ας ασχοληθεί ο κ. Φαμπιούς με το κοιμισμένο ύφος με την κατάντια της τάχα ένδοξης Γαλλίας που απέτυχε, ή μάλλον, ούτε καν τόλμησε, να ηγηθεί ενός κινήματων αλλαγής υπέρ των λαών στην Ευρωζώνη.

Η Συριακή Κυβέρνηση οφείλει να είναι πολύ προσεκτική. Είναι πλέον πολύ πιθανό να οδηγηθούμε σε προβοκατόρικες ενέργειες ώστε επίκεντρο των βομβαρδισμών να καταστεί ο συριακός αραβικός στρατός και να κατακερματιστεί η χώρα.

Εδώ θα δούμε και τι ψάρια μπορούν, εάν μπορούν, να πιάσουν Ρωσία και Ιράν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail