Τέλος επιτηδεύματος, Αρχή ηλιθιότητας

Του Στρατή Μαζίδη

Η αποστολή σημειώματος τέλους επιτηδεύματος στο Σωματείο Εθελοντών Αιμοδοτών της Καβάλας μαζί με την κούφια απάντηση του υπουργείο οικονομικών απηχεί και το μήνυμα. Γιατί να δίνετε το αίμα σας σε όσους έχουν ανάγκη αφού το ρουφάμε εμείς;

Το τέλος επιτηδεύματος ήταν μια ακόμη φαεινή ιδέα του πολιτικά υπέρβαρου Ευάγγελου Βενιζέλου. Η άλλη ήταν το χαράτσι.

Μόνο ένας πολιτικά διεστραμμένος και πολιτικά νοσηρός εγκέφαλος μπορεί να επινοήσει τέτοιους φόρους. Ο κ. Βενιζέλος θα άφηνε εποχή ως serial killer με τις διαστροφές του.

Αφού λοιπόν υποχρέωσε ένα λαό να πληρώσει ένα αδιανόητο φόρο, τον οποίο διπλασίασε τότε σε μια νύχτα, επειδή είχε ρεύμα, μετά σκέφτηκε πως και το να δραστηριοποιείται κανείς, πρέπει να φορολογηθεί.

€ 500,00 στην καλύτερη περίπτωση επειδή κάποιος/α έχει μια επιχείρηση για να ζήσει ο ίδιος και η οικογένειά του, επειδή προσφέρει ψωμί σε συνανθρώπους του και χρήματα στο κράτος (εφορία, ασφαλιστικά ταμεία) για να ζουν οι κομματικοί στρατοί.

Κι ακόμη συζητάμε για ανάπτυξη τη στιγμή που ο πρώτος φόρος ο οποίος πρέπει να καταργηθεί είναι αυτός μαζί με το άλλο άχρηστο χαράτσι του ΕΒΕΑ για να οικοδομούν κάποιοι την πολιτική τους καριέρα.

Τέλος επιτηδεύματος, Αρχή ηλιθιότητας...

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail