Το «ΠΟΚΕΡ» της «ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ»!!!

Μιχάλης Τζανάκης

Καυτά ζητήματα έβαλε η «ελληνική» πλευρά στις Βρυξέλλες, τα οποία χρήζουν άμεσης μέριμνας και παρέμβασης από τους εταίρους για να μην κλονισθεί εκ νέου η συνοχή της Ε.Ε!

Πρώτο θέμα της διαπραγμάτευσης είναι αν οι επετειακές εκδηλώσεις της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ-ΕΛΙΑΣ θα γίνουν σε δύο ή τρεις διαφορετικές συνάξεις. Καθοριστικός θα είναι ο ρόλος του… Μπίστη, ώστε να αποφευχθεί η ρήξη στις τάξεις του κινήματος.

Προβληματισμός στη Γερμανική πλευρά επικρατεί από το ποια στάση θα τηρήσει ο …Χαϊκάλης στην επικείμενη προεδρική εκλογή, προκειμένου να μη διαρραγεί η συνοχή του κυβερνητικού συνασπισμού.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η «επική» επιβολή από την «ελληνική» πλευρά έξι, αντί πέντε δόσεων για τον ΕΝΦΙΑ, ώστε σίγουρα με το μέτρο αυτό θ’ «ανακουφιστούν» εκατομμύρια φορολογουμένων, οι οποίοι με το άκουσμα της επιπλέον-έκτης «δόσης» ξεχύθηκαν στους δρόμους πανηγυρίζοντας, θυμίζοντας μέρες «euro 2004»!!!

Η «ελληνική» πλευρά, επίσης θα μεταφέρει στους εταίρους τη διαβεβαίωση για την επισημοποίηση της επιστροφής του Γ. Καρατζαφέρη στη ΝΔ-ΕΛΙΑ, προκειμένου ν’ αποφευχθεί η έλευση των κομμουνιστο-συμμοριτών, οι οποίοι καιροφυλακτούν με τα κονσερβοκούτια ανά χείρας, για να πάρουν τη «ρεβάνς» από την ταπείνωση της… Βάρκιζας!!! Οι εταίροι είναι θετικοί στο ενδεχόμενο και ο Μπαρόζο θα κάνει δήλωση στήριξης για τον αρχηγό του ΛΑΟΣ!!!

Δεδομένη πρέπει επίσης να θεωρείται η μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης από 1,45/λ σε 1,42/λ, κάμπτοντας τις επιφυλάξεις των εταίρων. Ουρές σχηματίζονται ήδη έξω απ’ τα πρατήρια καυσίμων, για να επωφεληθούν οι Έλληνες φορολογούμενοι του ευεργετικού μέτρου!!! Άλλη μια νίκη του σκληροτράχηλου Χαρδούβελη!!!

Η «ελληνική» πλευρά φέρεται αποφασισμένη να εξηγήσει στους ευρωπαίους συνομιλητές της τους λόγους παραίτησης του Κουκοδήμου, διότι ήδη υπάρχουν τριγμοί και απειλείται η προσεχής δόση του Οκτωβρίου από την απρόσμενη παραίτηση του αθλητ…(συγγνώμη), του βουλευτή και υφυπουργού α-Παιδείας.

Τέλος, στο περιθώριο της διαπραγμάτευσης ο Βαγγέλης θα τρίξει τα δόντια στον Πούτιν, ο οποίος έχει εκτροχιαστεί και θα του εξηγήσει ο «δικός» μας, «τι εστί … ροδάκινο!!!»
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail