Ο χαλδαίος αρχιεπίσκοπος προειδοποιεί τη Δύση: Ετοιμαστείτε, έρχεται η σειρά σας! Τα δεινά μας προάγγελος των δικών σας

Στρατής Μαζίδης

Μια ανατριχιαστική προειδοποίηση προς τη Δύση απηύθυνε ο χαλδαίος λατίνος αρχιεπίσκοπος της Μοσούλης Amel Shimoun Nona ότι οι χριστιανοί στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ θα πρέπει να αναμένουν το ίδιο άκαρδο πρόσωπο και διώξεις σαν αυτές που βίωσαν στα χέρια των ισλαμιστών μαχητών της ISIL, επειδή δεν πιστεύουν όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι.

Τα σχόλια αυτά έκανε ο Nona έκανε τα σχόλια κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στην Corriere della Sera.

Ο Nona βρίσκεται τώρα εξόριστος στο Αρμπίλ, στο Κουρδιστάν του Ιράκ, αφού εκδιώχθηκε από την επισκοπή του στη Μοσούλη και προειδοποιεί τη Δύση ότι θα είναι το επόμενο θύμα εάν δεν αναλάβει άμεση δράση τώρα για να σταματήσει η εξάπλωση του ριζοσπαστικού μουσουλμανισμού.

«Τα δεινά μας σήμερα είναι το προοίμιο εκείνων που, Ευρωπαίοι και Δυτικοί Χριστιανοί, θα υποφέρουν επίσης στο εγγύς μέλλον», είπε ο αρχιεπίσκοπος. "Θα πρέπει να εξετάσετε ξανά την πραγματικότητα μας στη Μέση Ανατολή, επειδή ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των μουσουλμάνων στις χώρες σας είναι καλοδεχούμενος."

"Βρίσκεστε επίσης σε κίνδυνο", πρόσθεσε. «Θα πρέπει να λάβετε ισχυρές και θαρραλέες αποφάσεις, ακόμα και αν έρχονται σε αντίθεση με τις αρχές σας"

Ο λόγος για αυτό είναι επειδή το Ισλάμ δεν αναγνωρίζει τις δημοκρατικές αρχές, ούτε διδάσκει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι.

"Οι αξίες σας δεν είναι αξίες τους. Αν δεν το καταλάβετε αυτό αρκετά σύντομα, θα γίνετε τα θύματα του εχθρού που έχετε καλωσόρισει στο σπίτι σας."
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail