Ο Βενιζέλος που καταπίνει αμάσητες τις εθνικές προκλήσεις, πουλά τσαμπουκάδες σε μια κυρία

Του Στρατή Μαζίδη

Με ρηματική διακοίνωση απήντησε το ΥΠΕΞ στις δηλώσεις της κύπριας ευρωβουλευτίνας κας Θεοχάρους.
Με λίγα λόγια το ελληνικό ΥΠΕΞ κινήθηκε αυστηρά εναντίον μιας ελληνίδας. Είναι να απορεί κανείς με το Βενιζέλο.

Οι Τούρκοι έχουν μετατρέψει σε ελβετικό τυρί τον εναέριο χώρο της πατρίδας μας, δε λέει και δεν κάνει τίποτε.

Οι Τούρκοι κάνουν κρουαζιέρες μέχρι την Αττική, πάλι καταπίνει τη γλώσσα του.

Επέλεξαν την πατρίδα μας για νεκροταφείο δηλητηρίων φέρνοντας εδώ το CAPE RAY με το χημικό οπλοστάσιο της Συρίας, δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα.

Κλείνουν τις εκκλησιές μας στη Βόρειο Ηπειρο, δε μιλά καθόλου.

Απειλείται ευθέως η χώρα από τους ισλαμιστές, κρατά το στόμα του κλειστό. Όταν όμως το άνοιγε πριν ένα χρόνο ήταν ένας από τους ελάχιστους μαζί με την Αλβανία που υποστήριζαν την στρατιωτική επέμβαση ενάντια σε ένα ιστορικό και φιλικό προς εμάς λαό, τους Σύριους. Δηλαδή ο Βενιζέλος υποστήριζε αυτούς που αποκεφαλίζουν, μαχαιρώνουν καμιά 50αρια φορές ώστε να βεβαιωθούν ότι πέθανες, σε σταυρώνουν νεκρό, σε ακρωτηριάζουν, σε βιάζουν και σου κάνουν ότι μπορούν χειρότερο.

Είναι ο ίδιος ΥΠΕΞ που δεν έχουμε διαβάσει ή ακούσει τίποτε από αυτόν για τους 150.000 έλληνες της Ουκρανίας και που στηρίζει μια πραξικοπηματική νεοναζιστική κυβέρνηση στο Κίεβο αλλά εδώ ενοχλείται σφόδρα για εσωτερική κατανάλωση από τη Χρυσή Αυγή και τους αγκυλωτούς σταυρούς.

Είναι εκείνος που κρατούσε το στικάκι με τη λίστα Λαγκάρντ αλλά δεν έχει καμία ευθύνη διότι τα φορτώθηκε όλα ο προηγούμενος.

Αυτός ο τύπος λοιπόν, αυτός που σου επέβαλε το χαράτσι κοροϊδεύοντάς σε μέσα στα μούτρα σου ότι πρόκειται για επασφάλιστρο, αυτόν τον αρχηγίσκο ενός πολιτικού απομειναριού που ακόμη κυβερνά τη χώρα και τον οποίο θα πρέπει μια αριστερή πατριωτική κυβέρνηση να τον πιάσει και να τον οδηγήσει εκεί που πρέπει για όλα τα παραπάνω, βγαίνει και πουλά διπλωματικούς τσαμπουκάδες σε μια κυρία. Σε μια Ελληνίδα. Αυτός είναι ο πολιτικός του ανδρισμός.

Και γιατί;

Γιατί είχε το θάρρος της γνώμης της και τον έκανε ρεζίλι.

Αλλά δε φταίει αυτός. Φταις εσύ που τον ψήφιζες και τον ψηφίζεις ακόμη. Τόσο όσο χρειάζεται για να μην πεθάνει πολιτικά αλλά να συντάσσει διακοινώσεις όπου μας θυμίζει ακόμη μια φορά πως είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός εξωερικών, δηλαδή την κατάντιά μας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail