Δεκάδες μαχητές παραδίδονται στο Συριακό Στρατό στη Χομς και αντάρτες τίθενται στις διαταγές του Ασαντ

Του Στρατή Μαζίδη


Πάνω από 50 μαχητές στην επαρχία Χομς της Συρίας παραδόθηκαν στο στρατό σύμφωνα με μέλος της Εθνικής Επιτροπής Συμφιλίωσης ενώ παράλληλα κατέθεσαν και τα όπλα τους.

Η κυβέρνηση της Συρίας επεξεργάστηκε ακόμη 694 υποθέσεις αντικυβερνητικών ανταρτών σύμφωνα με την αμνηστεία που έδωσε ο Μπασάρ Αλ Ασαντ για όσους αντάρτες σταματήσουν τις εχθροπραξίες και παραδώσουν τα όπλα τους.

675 περιπτώσεις στη Νταράα, άλλες 16 στην Ιντλιμπ, 200 το Μάιο στη Χομς όταν την απελευθέρωσε ο συριακός στρατός. 


Επιπλέον όμως μεταδίδει το Syria 24 εκατοντάδες ένοπλοι παρέδωσαν τα όπλα τους και ανέλαβαν πλέον ως τοπικές αρχές σε διάφορες περιοχές.

Ο αριθμός αυτός δείχνει να αυξάνεται με σταθερό ρυθμό καθώς ο στρατός σημειώνει τη μία επιτυχία μετά την άλλη εναντίον των τρομοκρατικών ομάδων, ανακαταλαμβάνοντας στρατηγικά σημεία με αποτέλεσμα είτε τη διακοπή του ανεφοδιασμού των ανταρτών είτε ην παράδοσή τους είτε τη φυγή τους. 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail