ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Αυτά τα φασιστοειδή νεοναζί αναλαμβάνουν την Ουκρανία;

Του Στρατή Μαζίδη

Το παρακάτω βίντεο, όπως πολλά άλλα που πληροφορούμαι ότι υπάρχουν, δίνει μια γεύση του τι είδους άνθρωποι είναι αυτοί που κατέλαβαν την εξουσία στην Ουκρανία την οποία ο έλληνας ΥΠΕΞ νομιμοποίησε δίχως δεύτερη σκέψη.


Ο ευγενής και μειλίχιος άνδρας που βλέπετε είναι ο Oleksandr Ivanovych Muzychko γνωστός και ως Sashko Bily, ακροδεξιός ουκρανός, μέλος του εθνικιστικού κόμματος (Right Sector) στη Δυτική Ουκρανία που έχει πολεμήσει στο πλευρό των τσετσένων αυτονομιστών στο παρελθόν.

Ο Muzychko είναι επικεφαλής του κόμματος στην περιοχή του Ρόβνο στη Δυτική Ουκρανία και εισέβαλε με τα "προσωπικά" του αξεσουάρ στο περιφερειακό συμβούλιο αφού πρώτα έριξε μερικές ξεγυρισμένες στον εισαγγέλεα που ήταν εκεί.

Ο Muzychko διαμήνυσε πως το ακροδεξιό κόμμα θα είναι εδώ, παρόν, όσο χρειαστεί με τα όπλα για να υπερασπιστεί τον ουκρανικό λαό. Μέχρι η εξουσία όπως δήλωσε βάλει τα πάντα στη θέση τους, "αλλιώς θα τα βάλουμε εμείς".

"Κανείς δε θα μας πει τι θα κάνουμε και εσείς που δε μας δώσατε εξουσία δεν είστε αυτοί που θα μας την αφαιρέσετε. Τολμήστε μόνο να το κάνετε! Σας είπα! Ποιος θέλει να πάρει το όπλο μου; Ποιος θέλει να πάρει το όπλο μου; Ε; Ποιος θέλει να πάρει το όπλο μου; Ποιος θέλει τα μαχαίρια μου; Ας έρθει αν τολμάει! Σας το ξαναλέω. Το ακροδεξιό κόμμα έχει και θα έχει όπλα όσο υπάρχει απειλή για το λαό μας."

Είμαστε σίγουροι ότι άνθρωποι όπως αυτός θα πρέπει να έχουν λόγο στο αύριο μιας χώρας με γεωστρατηγική θέση για την Ευρώπη;

Είμαστε σίγουροι ότι άνθρωπος όπως αυτός δε θα πειράξουν τους έλληνες αδερφούς μας στην Ουκρανία;




* Πολλές ευχαριστίες στην καλή φίλη που κάθισε αργά μαζί μου χθες βράδυ από την άλλη άκρη της Ευρώπης για να βοηθήσει στη μετάφραση του βίντεο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail