Φαρισαίοι υποκριτές, το παίζετε σωστοί αλλά παρακαλάτε να χτυπήσει ο Ξηρός πρώτος!

Πάλι γελάει ο Χριστόδουλος Ξηρός στη φωτογραφία. Και γιατί όχι; Ξέρει πολύ καλά πως όλοι αυτοί οι καπηλευτές του καθώς πρέπει και της δημοκρατίας από μέσα τους παρακαλάνε να χτυπήσει πρώτος.


του Στρατή Μαζίδη

Ελάτε τώρα, παραδεχθείτε εσείς που έχετε τη δύναμη και μιλάτε στον κόσμο ότι δε χαρήκατε όταν είδατε τον Ξηρό σαν άλλο Ζαουάχρι να λέει ότι το τουφέκι θα ηχήσει ξανά. Ενώ τι νόημα θα είχε αν ίσχυε η αρχική φήμη ότι μια γυναίκα του έκλεψε την καρδιά.

Ναι εσείς που λέτε ότι η δημοκρατία κινδυνεύει, πείτε μου ότι δε θα κάνετε σαν τρελοί μόλις ακουστεί το πρώτο μπαμ.

Φανταστείτε να γίνει επίθεση έξω από το γνωστό κτίριο της οδού Νίκης. Το πρωί που καταφθάνει το αυτοκίνητο με τους ξένους. Περνά η μηχανή. ΜΠΑΜ! ΜΠΑΜ! Σκεφθείτε! Βαν εξωτερικών μεταδόσεων, ρεπορτέρ στο σημείο του εγκλήματος, αναλυτές, εκτιμήσεις, πληροφορίες, μαλ@κίες, αναλύσεις, θρυλικά 45αρια και παλιές γραφομηχανές.

Κι ο λαός; Ζωντανά να κρατά στο ένα χέρι την πίτσα και στο άλλο την μπύρα αποσβολωμένος και πάνω στο μνημόνιο...καθισμένος.

Ξέρετε τι μου θυμίζει όλη η ατμόσφαιρα; Το γήπεδο. Ο γηπεδούχος έχει στριμώξει τον ασθενή φιλοξενούμενο. Το γκολ μυρίζει. Το βλέπεις ότι έρχεται και μόλις μπαίνει, τότε όλοι πετάγονται από τις καρέκλες τους φωνάζοντας "ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ".

Κάπως έτσι συμβαίνει και τώρα με ορισμένους. Βέβαια τα πανηγύρια δε βγαίνουν πάντα σε καλό


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail